Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε, μου οφείλει χρήματα», λέει ο άντρας για την πρώην σύντροφό του που πήδηξε από το παράθυρο


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (06.04.2024) ο ως δράστης του σοβαρού επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη τόσο για ενδοοικογενειακή βία, όσο και για παράβαση δικαστικής απόφασης. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και έως τότε κρατείται.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε αντίθετα… εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα. Η γυναίκα έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του ενώ χθες το πρωί είχε εκ νέου συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να μην την πλησιάζει.

Ομως παραβίασε τον όρο, ξαναπήγε χθες το απόγευμα σπίτι και του πέρασαν εκ νέου χειροπέδες.

Η γυναίκα που έζησε τον εφιάλτη πήδηξε από το μπαλκόνι της προκειμένου να γλυτώσει από τον σύντροφό της, τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στην Πάτρα.

Εντρομη έβαλε τις φωνές καθώς ο δράστης τη χτυπούσε και την έβριζε. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα. Μία φίλη της νεαρής που διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου, έφθασε στο σημείο.

Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η γυναίκα για να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. 

Το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της συνοδεία αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο αυτόφωρο, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει το σπίτι της 47χρονης.

Παρά την καταδικαστική απόφαση, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι της, προκαλώντας και πάλι επεισόδιο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία και τη δεύτερη φορά ο πρώην σύντροφος της 47χρονης την απείλησε λεκτικά και την έπιασε από τον λαιμό.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη τόσο για ενδοοικογενειακή βία, όσο και για παράβαση δικαστικής απόφασης.

Πληροφορίες: tempo24.news

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom