Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Βόλος: Έστησε παγίδα στον πρώην σύζυγό της - Τον κατήγγειλε για σεξουαλική πράξη στο ανήλικο παιδί τους


Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η υπόθεση ενός άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία της πρώην συζύγου του, πλησίασε το παιδί τους επιδεικνύοντάς τα γεννητικά του όργανα.

Ο άνδρας, ο οποίος κατηγορήθηκε από την πρώην – πλέον – σύζυγό του για ενδοοικογενειακή προσβολή λόγω και έργω της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 13χρονου, σήμερα, αγοριού τους κρίθηκε χθες αθώος, ύστερα από ένα δικαστικό Γολγοθά που διήρκεσε περίπου δυο χρόνια.

Η μητέρα, η οποία μέχρι σήμερα έχει την επιμέλεια του παιδιού, καταδικάστηκε σε δυο χρόνια με αναστολή για το διασυρμό του 48χρονου.

Κίνητρο της γυναίκας φέρεται να είναι η οριστική αποκοπή της επαφής του πατέρα με το παιδί του.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η πρώην σύζυγός του άνδρα τον κατηγόρησε ότι είχε πλησιάσει το παιδί γυμνός από τη μέση και κάτω και ότι δήθεν είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα στον 6χρονο τότε γιο του, καλώντας τον ταυτόχρονα να τον αγγίξει. 

Σύμφωνα με τη γυναίκα, το ανήλικο παιδί τους την προσέγγισε εμφανώς αναστατωμένο και της εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας του είχε προβεί στις συγκεκριμένες πράξεις, το διάστημα που διέμεναν όλοι μαζί στην οικογενειακή κατοικία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταγγελία έγινε 3,5 χρόνια μετά το υποτιθέμενο περιστατικό σε βάρος του ανηλίκου.

Ο άνδρας οδηγήθηκε ήδη από το 2022 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγος εναντίον του. Τόσο το 2022, όσο και χθες το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του άνδρα.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom