Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε μετά από καβγά με τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας (φωτο & βίντεο)


Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας, το απόγευμα της Παρασκευής (12.4.24).

Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί είδαν τον άνδρα να χτυπά τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ικαρίας στη Γλυφάδα.

Ο άνδρας ήταν 29 ετών, είχε ποινικό παρελθόν και εμπλεκόταν σε υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών αλλά και για απείθεια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα που συνέβη την Πέμπτη.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε το ζευγάρι, ο άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και έγινε αντιληπτός από περίπολο αστυνομικών της ΟΠΚΕ που περνούσε από την περιοχή.


Οι αστυνομικοί επενέβησαν και ο άνδρας μπήκε στο εσωτερικό της πολυκατοικίας. Εισήλθε στο διαμερίσμά του και κλείστηκε μέσα.

Στο σημείο κλήθηκε διαπραγματευτής αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα, καθώς ο 29χρονος πήρε ένα πιστόλι Glock των 9 χιλιοστών, το οποίο είχε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Όταν οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τον 29χρονο νεκρό.

Ο άνδρας ήταν γνώριμος στις Αρχές και είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Τμήμα Ασφαλείας της Γλυφάδας του κάθε 1η και 16 του μηνός.



https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom