Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Βόλος: Πλάκωσε στο ξύλο την πρώην γυναίκα του μέσα σε νοσοκομείο και συνελήφθη


Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο νοσοκομείο της πόλης. Ο Βόλος περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου, μετά την σύλληψη του άντρα. Ξύλο και απειλές, μπροστά σε γιατρούς και νοσηλευτές…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο της πόλης. Μια γυναίκα, μητέρα ενός 13χρονου παιδιού, δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύζυγό της. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης της επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά. 

Αιτία όπως έλεγε ο ίδιος, ήταν το γεγονός πως η πρώην γυναίκα του, δεν τον είχε ενημερώσει έγκαιρα για την ασθένεια της κόρης τους. Μετά από την ένταση που επικράτησε συνελήφθη, πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της αστυνομίας και πλέον ετοιμάζεται να απολογηθεί.

Στους διαδρόμους της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε ο «πόλεμος» ενός ζευγαριού, το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου. Η μητέρα που έχει την επιμέλεια του παιδιού, μετέφερε την 13χρονη κόρη τους στο Νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία και στην Παιδιατρική εμφανίστηκε ο πατέρας, εναντίον του οποίου έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει.

Ο 40χρονος της έριξε ευθύνες για την μη ενημέρωσή του για την ασθένεια του παιδιού και σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας την απείλησε «να την σκοτώσει και να την κάψει», ενώ κάποια στιγμή όπως υποστήριξε την κλώτσησε.

Επικράτησε μέσα στην κλινική πανδαιμόνιο και κλήθηκαν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι από την είσοδο του Νοσοκομείου, για να τον απομακρύνουν. Εκείνος δεν αποχωρούσε και η μητέρα κάλεσε την αστυνομία όπου τον κατήγγειλε για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με το gegonota.news, γιατροί και νοσηλεύτριες καλούσαν τον πατέρα να ηρεμήσει και να φύγει, εκείνος όμως συνέχιζε να προκαλεί φασαρία και όταν εμφανίστηκε η αστυνομία συνελήφθη και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο.

Μια μέρα μετά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου ζήτησε προθεσμία και πήρε προθεσμία για να δικαστεί εντός της ημέρας. Μέχρι το μεσημέρι που θα δικαστεί παραμένει κρατούμενος, όπως αποφάσισε το δικαστήριο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom