Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την παράσταση «Την… Κάναμε Λαχείο!» (φωτο)


Το Δ.Σ. του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου, εκφράζει άπειρες ευχαριστίες σε όλους όσους στήριξαν την θεατρική μας παράσταση «Την… Κάναμε Λαχείο!» και ιδιαίτερα στους χορηγούς και στους φίλους του.

Η πρεμιέρα έγινε στο Παπαστράτειο Μέγαρο την Τετάρτη 17/4/24 σε μια θερμή και κατάμεστη αίθουσα. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σύγχρονη κωμωδία, βγαλμένη από τα σπλάχνα του νεοέλληνα με πολύ κέφι και μπρίο.

Το κείμενο ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο, χωρίς βωμολοχίες και άσχημα λόγια, πράγμα που το ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι, ενώ όλοι οι ηθοποιοί –αν και νέοι- έδειξαν το καταπληκτικό τους ταλέντο και δεν είχαν να ζηλέψουν με τίποτα τους επαγγελματίες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό να φτάσουν σε αυτήν την επιτυχία: Σπυριδούλα Παπαϊωάννου, Ζέτα Ξαξίρη, Σεραφείμ Τσιουγκρής, Δώρα Μανίκα, Χρήστος Κυριαζής, Μάργια Φώλου και Λάζαρος Τσόλκας.

Η υπέροχη μουσική του έργου ήταν του Κωνσταντίνου Σαμψών, στο τραγούδι συμμετείχε ο Παναγιώτης Σιάτρας, ενώ είχαμε και συμμετοχή στη μουσική του δρόμου, των αδελφών Θοδωρή και Θωμά Κουτσουπιά.

Τα κείμενα και η σκηνοθεσία ήταν του Λαζάρου Τσόλκα, ενώ η ηχοληψία με τον φωτισμό ήταν του Βασίλη Καπελλάκη.

Η επόμενη παράσταση θα είναι την Τετάρτη 22/5/24 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, και όλες οι εισπράξεις θα πάνε προς το σωματείο ΦΛΟΓΑ, που υποστηρίζει παιδιά με καρκίνο.

Το έργο είναι διαθέσιμο για Συλλόγους και Δήμους για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.opentheater.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom