Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Θρίλερ με το θάνατο βρέφους περίπου ενός έτους στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς


Νεκρό βρέφος, περίπου ενός έτους, διακομίσθηκε απόψε στο νοσοκομείο Κω μέσω ΕΚΑΒ.

Στο νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Οι γονείς του παιδιού ήρθαν στην Κω από την κεντρική Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο (έχουν ένα ακόμη παιδί και σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είναι έγκυος)

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.

https://aegeanews.gr/

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος: Συνελήφθησαν οι γονείς - Σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο κορμί του παιδιού

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Κω μετά την είδηση ότι ένα μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το μωρό που ήταν κοριτσάκι ενός έτους μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου, νεκρό στο νοσοκομείο της Κω, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Συνελήφθησαν οι γονείς

Οι γονείς - που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά - κάλεσαν το ΕΚΑΒ γύρω στις 8 το βράδυ, φωνάζοντας «το παιδί, το παιδί».

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, στις 20:32, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Παρά τις προσπάθειες τους, το μωρό κατέληξε στις 20:45.

Κατά την εξέταση οι γιατροί είδαν εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και επιβεβαιώθηκαν τα ευρήματα των γιατρών.

Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς

Οι γονείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς πως τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας 2 ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τον πρωκτικό δακτύλιο δήλωσαν άγνοια.

Επίσης ελήφθησαν 10 ένορκες καταθέσεις και από την γιατρό του νοσοκομείου, τους διασώστες και τους ένοικους που προσέτρεξαν για βοήθεια στην οικογένεια.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή της σορού του βρέφους στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου, η οποία θα διενεργηθεί σήμερα.

Επίσης, γίνονται έρευνες και στο σπίτι της οικογένειας, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελέας πρωτοδικών Κω, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

https://eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom