Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Πάτρα: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της - «Βοήθεια, βοήθεια!» (βίντεο)


Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στην Πάτρα, την στιγμή που η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όσα συνέβησαν έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, όπου δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το flamis.gr, έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές, καθώς ο σύντροφός της, την χτυπούσε και την έβριζε, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί όλη η γειτονιά. Για να ξεφύγει από τα χέρια του, έπεσε από το παράθυρο στο πεζοδρόμιο, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Ήταν τόσο μεγάλος ο τρόμος της γυναίκας που δεν φορούσε καν παπούτσια. Στο σημείο βρέθηκαν γείτονες που την βοήθησαν μόλις κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του συντρόφου της. Παράλληλα, έφτασε και η ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον δράστη, ο οποίος πρόλαβε και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, συνελήφθη χθες (05/04) το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες στις 3 το απόγευμα… ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ) τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο super market.

Επί τόπου έφθασαν ξανά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στο 2ο Α.Τ. βρέθηκε και η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom