Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: Τα στοιχεία που «δείχνουν» οικογενειακή τραγωδία - Τι φαίνεται να ενοχοποιεί τον 36χρονο γιο


Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τους δύο νεκρούς στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη συνεχίζονται, αν και υπάρχουν ενδείξεις για οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 36χρονος γιος βρέθηκε σε ακαμψία, κάτι που σημαίνει ότι πέθανε λίγες μόλις ώρες πριν εντοπιστεί, ενώ η μητέρα του ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα.

Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και τη γνάθο και όλα δείχνουν ότι μάλλον δεν πέθανε ακαριαία. Σε αυτό συντείνει και το ότι βρέθηκαν ίχνη αίματος από το σημείο όπου βρέθηκε η καραμπίνα μέχρι το κρεβάτι όπου και κατέληξε ο 36χρονος.

Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ο γιος να σκότωσε την 60χρονη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Όλα τα ενδεχόμενα όμως είναι ακόμα ανοιχτά. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι.

Ωστόσο χθες το βράδυ μία γειτόνισσα ειδοποίησε την αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, η οποία ερχόταν μέσα από το σπίτι. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξουν το διαμέρισμα.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς η 63χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα και ο 36χρονος γιος της νεκρός σε ένα κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα που οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.

Η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης, ενώ δεν λείπει κάτι από το διαμέρισμα. Ο πατέρας της οικογένειας είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, ενώ στο ισόγειο διέμενε η ηλικιωμένη μητέρα της 63χρονης, η οποία δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Απαντήσεις αναμένεται ίσως να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος, ενώ υπάρχουν και πολύ σημαντικές μαρτυρίες. Κάτοικος της περιοχής που μένει απέναντι τόνισε ότι είχε δει έναν μυστηριώδη άνδρα με μαύρα, ο οποίος κινούταν ύποπτα και περίεργα στην περιοχή.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom