Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Βόλος: Στη φυλακή 32χρονη μετά από μήνυση της μητέρας της, έβαλε φωτιά σε κάδο με άπλυτα ρούχα


Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Η φωτιά που έβαλε η 32χρονη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τη μητέρας της. Οι δικαστές καταδίκασαν την κοπέλα, που πήρε το δρόμο για τη φυλακή…

Πίσω από τους συχνούς καυγάδες και τη μήνυση κατά της κόρης της, ένα οικογενειακό δράμα, γνωστό στους περισσότερους συγγενείς τους. Κεντρικά πρόσωπα η 60χρονη μητέρα και η 32χρονη κόρη της, που πήρε το δρόμο για τη φυλακή μετά την καταδίκη της. 

Στο τελευταίο επεισόδιο χτύπησε τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο και έφτασε στο σημείο να βάλει φωτιά σε κάδο με άπλυτα ρούχα που υπήρχαν στο σπίτι.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου στις δικαστικές αίθουσες, με μητέρα να αναγκάζεται να καταθέσει εναντίον της 32χρονης κόρης της από την οποία κινδύνευσε η σωματική της ακεραιότητα και τελικώς να την βλέπει να παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή.

Η 32χρονη γυναίκα που εξακολουθεί να ζει στο πατρικό της φαίνεται ότι έχει συχνούς καβγάδες με την 60χρονη μητέρα της, η οποία έφθασε στο σημείο να ζητήσει την ποινική της δίωξης. 

Στην τελευταία της «έκρηξη», η 32χρονη εκτός από τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον της μητέρας της, της έριξε μπουνιά στον ώμο, τη χτύπησε με ένα γυάλινο διακοσμητικό που βρήκε μπροστά της στο αριστερό χέρι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε κάδο με άπλυτα και απειλούσε ότι θα την κάψει ζωντανή!

Η 32χρονη όταν παρουσιάστηκε την πρώτη φορά στο δικαστήριο από το οποίο και ζήτησε αναβολή, παρουσίασε τον εαυτό της ως θύμα. Είχε δηλώσει ότι νιώθει ανασφαλής να επιστρέψει στο πατρικό της και προτίμησε να μείνει στον δρόμο, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η νεαρή γυναίκα, ακολουθούσε από 15 ετών ορμονοθεραπεία αλλαγής φύλου και φέρεται να  εμπλέκεται σε υποθέσεις χρήσης ναρκωτικών ουσιών, κάτι που φαίνεται ότι είναι η αφορμή για τους συχνούς καβγάδες που έχουν μητέρα και κόρη.

H 60χρονη έχει καταθέσει και στο παρελθόν μήνυση σε βάρος της κόρης της και χθες ζήτησε την ποινική της δίωξη. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχη την 32χρονη. Την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom