Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: «Είχε μπλέξει με ναρκωτικά, μπήκε φυλακή, ξέφυγε η κατάσταση» λένε φίλες του 29χρονου αυτόχειρα


«Ξέφυγε η κατάσταση από όταν έφυγε από την ζωή η μητέρα του» λέει μιλώντας στο newsit.gr, φίλη του 29χρονου αυτόχειρα στην Γλυφάδα μετά από άγριο καβγά με τη σύντροφό του στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν.

Ο 29χρονος προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε την οδηγό του άλλου οχήματος το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Γλυφάδας. Η 21χρονη δεν τον είχε καταγγείλει ξανά στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς ο φίλος της την είχε κακοποιήσει σωματικά ακόμα μια φορά τον προηγούμενο μήνα.

«Έχασε την μητέρα του από καρκίνο πριν σχεδόν δύο χρόνια. Ήταν πολύ δεμένοι. Στο σπίτι αυτό έμενε με την μητέρα του όταν ζούσε», λέει η φίλη του νεαρού ο οποίος αφού πρώτα χτύπησε την 21χρονη κοπέλα του, μετά το «κυνήγι» των αστυνομικών, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Προσθέτει μάλιστα ότι «μετά από τον θάνατο της μητέρας του άρχισαν όλα τα άσχημα. Έμπλεξε με τα ναρκωτικά, μπήκε φυλακή. Άκουσα ότι το τελευταίο καιρό είχε μπλέξει ακόμη περισσότερο. Είχε ακουστεί ότι την χτυπούσε».

Πάντως η ίδια μας αναφέρει ότι ξέρει ότι «με την πρώην του κοπέλα είχε πολύ καλές σχέσεις αλλά ξέφυγε από όταν έφυγε η μαμά του».

Όσον αφορά το παραβατικό παρελθόν του αυτόχειρα, καθώς έγινε γνωστό ότι ο 29χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε ληστεία αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και εγκατάλειψη τραυματία σε τροχαίο που προκάλεσε, η φίλη του 29χρονου λέει στο newsit.gr ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω ότι ενεπλάκη σε τροχαίο».

Και συνεχίζει λέγοντας «κι άλλη φορά έτρεχε, χτύπησε κάποιον και τον παράτησε και από εκεί τον βρήκαν για τα ναρκωτικά και έτσι μπήκε φυλακή. Ξέρω ότι ήταν με αναστολή, έδινε το “παρών” στο αστυνομικό τμήμα». Μάλιστα μας αναφέρει ότι «επειδή δεν έχει κανέναν στον κόσμο, σκεφτόμαστε μήπως του κάνουμε κηδεία απόρων».  

«Ήταν πολύ καλό παιδί»

Άλλη φίλη του 29χρονου άντρα που αυτοπυροβολήθηκε προκειμένου να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας μιλώντας στο newsit.gr ότι «τα έφτιαξε με την κοπέλα πριν κάνα χρόνο. Έπεσε με τα μούτρα στην σχέση γιατί το είχε ανάγκη. Έχει χάσει την μητέρα του. Είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας του όταν ήταν πολύ μικρός. Είχε χάσει και την γιαγιά του πρόσφατα. Ήταν πολύ καλό παιδί».

«Την κοπέλα την γνώρισε στην δουλειά της, σε μια καφετέρια και τον τελευταίο καιρό έμεναν μαζί» καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr μια άλλη φίλη του αυτόχειρα που πριν το απονενοημένο διάβημα είχε ξυλοκοπήσει την 21χρονη κοπέλα που όταν την βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν σε κατάσταση σοκ.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom