Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Μακρινίτσα: Ο πατέρας των δύο αδερφών που δολοφονήθηκαν το 2021 μιλάει 3 χρόνια μετά το έγκλημα (βίντεο)


Το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα είχε συνταράξει ολόκληρη τη χώρα. Τρία χρόνια μετά το έγκλημα, ο πατέρας της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, μίλησε για τα γεγονότα που διέλυσαν τη ζωή του…

«Η δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους που θύμισε τα δικά μου, είναι ακριβώς ίδιο και δεν αλλάζει τίποτα» λέει ο πατέρας των δύο αδερφών που δολοφονήθηκαν στη Μακρινίτσα το 2021. Ήταν Απρίλιος, όταν ο δολοφόνος μπήκε στο σπίτι με όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Το έγκλημα συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. 

Το παιδάκι της άτυχης κοπέλας έμεινε ορφανό και πλέον μεγαλώνει με τον παππού και τη γιαγιά του. Κάνουν τα πάντα για εκείνον αλλά δηλώνουν ξεχασμένοι από την πολιτεία. Όταν τα φώτα έφυγαν από πάνω τους, η υπόθεση ξεχάστηκε, λέει μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας.

Ο πατέρας των δύο άτυχων παιδιών που δολοφονήθηκαν, μίλησε στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» στο Star. Οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους και μεγαλώνουν το εγγονάκι τους, ζητούν από το δικαστήριο να τους επιδικάσει 200.000 ευρώ στον καθένα, για τον τραγικό τρόπο, με τον οποίον δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους, όπως επίσης και 5.000 ευρώ για τον ξυλοδαρμό του πατέρα από τον 32χρονο μακελάρη λίγες μέρες πριν το διπλό φονικό.

Επίσης ζητούν να καταβληθούν 20.000 ευρώ στη μητέρα για τις σωματικές βλάβες που τις προκάλεσε το βράδυ της δολοφονίας. Αιτούνται ο 32χρονος να καταβάλει διατροφή 600 ευρώ κάθε μήνα για τη διατροφή του εγγονού τους, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο δράστης στην απολογία του κατέθεσε ότι δεν θυμόταν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της στο πατρικό τους σπίτι τον Απρίλιο του 2021. Καταδικάστηκε σε δις ισόβια συν 6,5 χρόνια φυλάκιση.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αναρτήσεις μας για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom