Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ας ξηλωθεί ολόκληρο το τρύπιο πουλόβερ της μεταπολίτευσης


Ως εδώ ήταν!
Το χιλιοτρυπημένο πουλόβερ της μεταπολιτευτικής Ελλάδας άρχισε να ξηλώνεται μετά την ψηφοφορία για τα μέτρα του ΔΝΤ,τα οποία υπερψηφίστηκαν με 172 "ΝΑΙ" έναντι 121 "ΟΧΙ" και 3 "ΠΑΡΩΝ".
Τα δυο μεγάλα παιδιά,των δυο κυρίως υπεύθυνων κομμάτων για την κατάντια της χώρας,για αρκετή ώρα έπαιζαν πιγκ-πογκ με τα σκάνδαλα και τις κλεψιές των κομμάτων τους.
"Αν πεις εσύ γι' αυτό","θα πω εγώ για κείνο"!!!
Και συνέχιζαν υπό τα ηχηρά χειροκροτήματα της ενθουσιασμένης πλατείας.
Το άκρον άωτον της γελοιότητας,το θέατρο του παραλόγου με τον "ηλίθιο" και τον "πανηλίθιο" σε πολλοστή προβολή!
Το βάρος των χτεσινών δολοφονιών το αντιπαρήλθαν ως να μη συνέβη ποτέ.
Ούτε τύψεις,ούτε ενοχές,τους πέρασε κι η εκπεφρασμένη θλίψη!
Αφού μας θύμισαν και περιπτώσεις που πολλοί από μας ίσως να 'χαμε ξεχάσει πήραν το γιαταγάνι της πρόσκαιρης εξουσίας τους κι άρχισαν να κόβουν κεφάλια!
Δεν πίστευε ο Γιωργάκης πως θα υπήρχαν Βουλευτές με το θάρρος της γνώμης τους.
Απ' όσα βλέπαμε βέβαια ούτε μεις το πιστεύαμε.
Κι όμως ο Γιάννης Δημαράς μας διέψευσε: «Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…»
Επίσης όπως δήλωσε ο κύριος Β.Οικονόμου "εκφράζω με την ψήφο μου την αγανάκτησή μου για το γεγονός ότι τα επερχόμενα μέτρα που επιβλήθηκαν από μηχανισμούς που συμμετείχαν ενεργά στην κατακρήμνιση της ελληνικής οικονομίας ή ανέχτηκαν σιωπηρώς τα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας, ζητούν σήμερα από τον ελληνικό λαό να δεχτεί την μετατροπή της Ελλάδας σε μια τριτοκοσμική χώρα. Ζητούν την κατάργηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων, την υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου του λαού και την καταστροφή της μεσαίας τάξης".
Είθε το παράδειγμα των Σακοράφα,Δημαρά και Οικονόμου να το ακολουθήσουν κι άλλοι.
Στην πορεία της συζήτησης των επιμέρους μέτρων θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες σε πολλούς που αυτή τη στιγμή αμφιταλαντεύονται.
Ας έχουν κατά νου την πιο πάνω φωτογραφία και με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό στους νέους,στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους αυτής της χώρας να πράξουν το καθήκον τους.
Ας βγουν από το κομματικό κοπάδι κι ας μη σκεφτούν την επόμενη θητεία τους.
Αλλωστε το ίδιο διατυμπανίζει κι ο πρωθυπουργός!
Τώρα που έγινε η αρχή ας ξηλωθεί ότι απόμεινε από το φαγοπότι των "σκόρων"!
Ας ενεργοποιηθεί κι η τσιμπίδα του νόμου για τους κλέφτες και τους απατεώνες.
Δεν μπορεί όλο και κάποιος εισαγγελέας θα παρακολούθησε τη σημερινή παράσταση.
Με τα της ΝΔ δεν θα ασχοληθούμε γιατί εκεί παίζονται εσωκομματικά παιχνίδια(μέχρι και διάσπαση),πάντως αναμένονται κι άλλες διαγραφές κι όχι μόνο από την κοινοβουλευτική ομάδα αλλά κι από το κόμμα.

8 σχόλια:

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Συμφωνώ απόλυτα φίλε ΖΕΙΔΩΡΟΝ και το αναδημοσιεύω στο facebook.
Ζούμε το ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ!
Έχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας, ας οπλιστούμε με θάρρος, δύναμη και καλή διάθεση ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους.

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Ζούμε πλέον μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων έως και ανατροπών .
Διαισθάνομαι ότι θα μας βγει σε καλό εφ' όσον και εάν πρωτίστως μπει ο Εισαγγελέας στη μέση. Αυτός είναι που θα πιάσει την άκρη του νήματος και θ' αρχίσει να ξηλώνει και να αποκαθηλώνει τους επίορκους πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς από την μεταπολίτευση και μετά.
Όχι βέβαια ότι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ δεν γνωρίζουν τα πολλαπλά σημεία όπου έχει σαπίσει ο δημοσιονομικός ιστός και τον ρόλο των λαμόγιων πολιτικών, αλλά τώρα είναι η ώρα να ασκήσει ,επι τέλους, δραστικά τον ρόλο της η Δικαστική εξουσία.

Καλή μας μέρα Δημήτρη μου.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΘΥΜΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΝΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

apneagr είπε...

Ας ξηλωθεί ολόκληρο το τρύπιο πουλόβερ της μεταπολίτευσης

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Βασιλική σ' ευχαριστώ,να είσαι καλά!Εύχομαι και σε σένα καλή δύναμη και θα ήθελα να γράφεις πιο τακτικά και πιο δυναμικά στο blog σου.Ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις.
Καλό απόγευμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου αυτή η αισιοδοξία σου είναι από τα καλύτερα στοιχεία σου κι ενθαρήνει κι εμάς τους υπόλοιπους.
Ιδωμεν λοιπόν.
Καλό απόγευμα να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Θανάση ότι έχεις απόλυτο δίκιο το έχουμε πει πολλές φορές!
Για να δούμε μην απελπίζεσαι άρχισαν ν' ακούγονται αρκετές φωνές διαμαρτυρίας.Να είσαι καλά,καλό απόγευμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Αpneagr σ' ευχαριστώ,να είσαι καλά και καλή συνέχεια!

Read more: Go to TOP and Bottom