Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Γιατί δεν έκαναν οι Βουλευτές αυτό που έκανε ο Γιομπαζολιάς;

Η μηνυτήρια αναφορά του Μ. Γιομπαζολιά
Την ώρα που οι πολιτικοί μας για πολλοστή φορά έπεφταν από τα σύννεφα ακούγοντας την κυνική και θρασύτατη ομολογία του κυρίου Μαντέλη περί "χορηγίας" βρέθηκε ένας παλαίμαχος δημοσιογράφος να σώσει τη χαμένη τιμή του Ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και του Ελληνικού λαού.
Χάρη στη μηνυτήρια αναφορά του Μάκη Γιομπαζολιά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα του πρώην υπουργού,επί Σημίτη,Αναστάσιου Μαντέλη και θα διωχθεί τουλάχιστον για οικονομικά εγκλήματα αφού η δωροδοκία έχει παραγραφεί κι ας λένε το αντίθετο διάφοροι παπαγάλοι.
Το περίεργο είναι γιατί δεν βρέθηκε ένας από τους Βουλευτές που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή να πράξει ότι έπραξε ο δημοσιογράφος.
Μήπως οι θεωρίες του κυρίου Μαντέλη περί "χορηγιών" τους έπεισαν ή τους θύμισαν άλλες παραπλήσιες υποθέσεις "γνωστών" των;
Αν δεν έχετε πρόβλημα πίεσης και ελέγχετε τα νεύρα σας διαβάστε εδώ ολόκληρη την κατάθεση-ομολογία "χορηγίας" του  κυρίου Μαντέλη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής χτες.
Κι εδώ βρίσκεται η σελίδα του Μάκη Γιομπαζολιά.

4 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Ρωτάς γιατί; Καλό Σαββατοκυρίακο!

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Είμαι ασυγχώρητη να μην έχω πληροφορηθεί την κίνηση του Γιομπαζολιά και χίλια μπράβο στον άντρα, τον δημοσιογράφο, τον πολίτη. Βλέπεις που να προλάβω να παρακολουθώ επισταμένως την διακίνηση των πληροφοριών.

Αλλά γιατί όταν ανακοινώθηκε στις ειδήσεις η ποινική δίωξη του Μαντέλη και η απαγόρευση της εξόδου του από την Ελλάδα δεν αναφέρθηκε καθόλου η προηγηθείσα προσφυγή στην Δικαιοσύνη του κ. Μάκη Γιομπαζολιά;
Καραμπινάτη προσπάθεια συγκάλυψης της φήμης του πολιτικού κόσμου.
Αμ πέρασε η εποχή δυστυχείς μου που το image ενός πολιτικού χτιζόταν με φρου-φρου κι αρώματα. Τώρα για κάθε τι θα σας ζητάμε ,στοιχεία, ποσά, διευθύνσεις και ονόματα..
Αν δεν το αντέχετε αλλάξτε επάγγελμα .Χιλιάδες πολίτες προσπαθούν να βρουν μιαν δουλειά για να τα φέρουν βόλτα. Εσείς με τόσες υψηλές γνωριμίες που διαθέτετε πγια προίκα θα χαθείτε;;;;
Ένα ακόμη Ευχαριστώ Δημήτρη μου. Χωρίς την σελίδα σου θα χάναμε πολλά επεισόδια.
Καλό σας βράδυ

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Φοίβο σαφώς κι είναι αφελέστατη η ερώτησή μου!
Να είσαι καλά,καλό Σαββατοκύριακο επίσης!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή μου Λυγερή να είσαι σίγουρη πως αν τη μηνυτήρια αναφορά την έκανε κανένα προβεβλημένο στέλεχος των μεγάλων καναλιών θα μας το παίζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Πάντως είναι τουλάχιστον ύποπτο που δεν κινήθηκαν ούτε οι κύριοι Βουλευτές ούτε οι Εισαγγελείς υπηρεσίας.Προφανώς οι άνθρωποι ζούνε σ' άλλη χώρα!
Καλό βράδυ επίσης!