Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ενα τεράστιο όχημα μέρα μεσημέρι στην Αντιρίου-Ιωαννίνων δημιουργεί προβλήματα

Το τεράστιο και βαρύ όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες κινείται αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Αντιρίου-Ιωαννίνων με πάρα πολύ αργή ταχύτητα.Εμείς το συναντήσαμε στις 12:50 στην ευθεία της Αγίας Ελεούσας με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο.
Οπως  αντιλαμβάνεστε έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων και τα παράνομα κι επικίνδυνα προσπεράσματα πάνε κι έρχονται σ' ένα δρόμο που διαθέτει από μια λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση.Την απουσία της τροχαίας αναπληρούν δυο συνοδευτικά οχήματα της εταιρείας.
Καθόσον στο Αιτωλικό ο κόμβος της Ιονίας οδού είναι κλειστός όλη η κίνηση διεξάγεται μέσω Αγρινίου.
Ο Θεός ας βάλει το χέρι του!

6 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΒΑΡΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΙΑΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΥΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΞΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΓΑ 2 3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΒΑΤΟ

ephee είπε...

Καλέ μου, σ'αυτό ακριβώς το σημείο στην Αγία Ελαιούσα, πιάνεις δεξιά και μπαίνεις στο "πάρκινγκ" (ουσιαστικά στο κομμάτι της αρχαίας εθνικής που δεν έχει ξηλωθεί), φτιάχνεις φραπέ, ανάβεις τσιγάρο και χαζεύεις τις αετοφωλιές από πάνω.
Μια φορά περνούσα πηγαίνοντας Αστακό παρέα με πια φίλη που μεγάλωσε στην Αθήνα, και κοιτώντας πάνω, μου είπε "τι είναι αυτά, περιστέρια;" (μου σηκώθηκαν οι τρίχες.. δεν ήξερα τι να περιμένω που μετά στη Λευκάδα περνούσε τις αλεπούδες για αδέσποτα σκυλια!!!)

Όσο για σήμερα, αναρωτιώμουν κι εγώ γιατί αργεί να φτάσει στο χωριό η μαμά μου. Σ'ευχαριστώ για την πληροφόρηση!

ElenaG είπε...

ελπίζω πως φτάσατε καλά και ασφαλισμένοι στο σπίτι+

zeidoron dtsoukas είπε...

Θανάση αυτά ξέρω κι εγώ και μου έκανε εντύπωση που δεν το συνόδευε τροχαία!
Τώρα σε ακούω και κάνω περατζάδα σε φίλους μπλόγκερ.
Καλό ξημέρωμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Εφη ωραία η φίλη σου και πολύ καλή η ιδέα για άραγμα και καφέ!Πέρα από την πλάκα όμως είναι πολύ επικίνδυνα αυτά τα πράγματα και μάλιστα σ' ένα δρόμο καρμανιόλα.
Καλό ξημέρωμα να έχεις.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελενα μου καλά φτάσαμε αλλά μόνο να έβλεπες τα προσπεράσματα σ' έπιανε η ψυχή σου.Δεν θέλει πολύ για να συμβεί το κακό.Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

Read more: Go to TOP and Bottom