Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

5 ΥΠΟΥΡΓΟΙ όμηροι του ΔΝΤ



ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 27 Μαΐου το «Ποντίκι» με πρωτοσέλιδο τίτλο «5 Υπουργοί όμηροι του ΔΝΤ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πότε έρχονται οι επιτηρητές της τρόικας. Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδος, Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου και Ρέππας αναμένουν τους υπαλλήλους της τρόικας οι οποίοι θα τους ελέγχουν καθημερινά για την πιστή εφαρμογή του μνημονίου. Πιθανός και ο διορισμός αρχιεπιτηρητή με υπερεξουσίες δίπλα στον Πρωθυπουργό ! (Σελ. 9).
Στροφή στο ξεπούλημα επιχειρεί η Κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ασχολείται με την πραγματική οικονομία, αφού στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο αποφασίστηκε σωρεία ιδιωτικοποιήσεων, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η μάχη για την πτώση των τιμών. (Σελίδα 4-5)
Τεστ για την ενότητα οι εσωκομματικές εκλογές, την προσεχή Κυριακή στη ΝΔ . Ο Σαμαράς αναζητά τρόπους απεμπλοκής από το αμαρτωλό Κυβερνητικό παρελθόν την ίδια στιγμή που η Ντόρα μετρά τους δικούς της και την κάνει… με δικό της κόμμα. (Σελ.10-11).
Με τις εξεταστικές για τα σκάνδαλα στη Βουλή αρχίζει να εμφανίζεται η κορυφή του παγόβουνου της διαφθοράς. Ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης παραδέχτηκε ότι αμάρτησε λαμβάνοντας 200.000 μάρκα για εκλογική του βοήθεια. Τα 200.000 μάρκα βρέθηκαν. Τώρα η Βουλή ψάχνει τους …αναξιοπαθούντες που μοιράστηκαν τα 99,8 εκατομμύρια που λέγεται ότι είναι το σύνολο της μίζας που διακίνησε η Μίζενς … (Σελ. 16).

4 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Εδώ είμαστε 10 εκατ. Έλληνες όμηροι του ΔΝΤ, για τους 5 υπουργούς θα σκάσουμε;

(κι εγώ Ιλισιώτης είμαι, αλλά χαμηλά, κάτω απ' την Πάλμε)

Βάσσια είπε...

Και θα συμπληρώσω.... μόνο 5 και 10 εκατ. Έλληνες;

Οι προηγούμενοι κατάδικοι του;

Και δοθείσης αφορμής σκέφτομαι μήπως η επιλογή Λοβέρδου-Παπακωνσταντίνου- Ραγκούση στις θέσεις τους, που ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμη) αγαπητοί, και έχαιραν σεβασμού από τους πολίτες , δεν ήταν καθόλου ΤΥΧΑΙΑ.

Αλλιώς είναι να στα ανακοινώνει ο Πάγκαλος π.χ.,.....

Καλησπέρα Δημήτρη
:-)

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλώς τον το γείτονα!
Ψηλά στην ανηφόρα του πρώην κινηματογράφου Αθηνά!
Να είσαι καλά,χάρηκα και θα τα λέμε.

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια βλέπω άρχισες να σκέπτεσαι πολύ "πονηρά"!!!
Μην το αποκλείεις,όλα προγραμματισμένα είναι άλλωστε!
Μόνο που δεν υπολόγισαν την αγανάκτηση του κόσμου,τώρα πια όλοι τους είναι υποψήφιοι για γιαούρτωμα.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom