Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ε(λεος) Ρ(ε) Τ(ομάρια)


                    ΕΡΤ το μαγαζί των ημετέρων

Ελεος,ήμαρτον!!!
Δεν ξέρω αν απόψε είδατε την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και δεν ξέρω αν την είδε και κάποιος εισαγγελέας.
Αν το 1/10 από όσα ελέχθησαν και καταγγέλθηκαν επωνύμως από συνδικαλιστές της κρατικής τηλεόρασης είναι αλήθεια τότε πρέπει αυτή τη στιγμή,πριν ξημερώσει,να κλείσει το μαγαζί.
Να συλληφθούν με συνοπτικές (ναι αποφασίζομεν και διατάσσομεν) διαδικασίες οι πολιτικοί  προϊστάμενοι κι όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι,αντιπρόεδροι,σύμβουλοι κι ότι άλλο.
Να συλληφθούν ακόμα και αυτοί που τα καταγγέλλουν τώρα,κατόπιν εορτής,για συγκάλυψη εγκληματιών.
Να συλληφθούν και αυτοί που συνέταξαν και ενέκριναν τον κανονισμό λειτουργίας της ΕΡΤ και άνοιξαν το δρόμο για το μεγάλο φαγοπότι των έξυπνων εις βάρος των κορόιδων.
Τα λεγόμενα για τις αμοιβές του Σπύρου Παπαδόπουλου και των αδελφών Μαγγίρα είναι πταισματάκια μπροστά στο χρήμα που μοιράζονται μεταξύ τους οι ημέτεροι.
Πέρα από τα χιλιάρικα που εισέπραττε ο πρόεδρος της ΕΡΤ είχε και 11,ναι ΕΝΤΕΚΑ,συμβούλους που ο καθένας εισέπραττε 200.000 ευρώ το χρόνο!
Διάολε,τι είδους συμβουλές έδιναν αυτοί οι άνθρωποι,πότε προλάβαιναν να συσκεφθούν όλοι αυτοί και τι τον χρειάζονταν τον πρόεδρο η ΕΡΤ αν είχε την ανάγκη τόσων συμβούλων;
Κουμπάρος πρωθυπουργού λάμβανε 40.000 το χρόνο χωρίς να ξέρει που βρίσκεται η ΕΡΤ.
Ροδακινοπαραγωγός  που πούλαγε στις λαϊκές ήταν και παχυλά αμειβόμενος εξωτερικός συνεργάτης.
Πληθώρα ατόμων από τους περίπου 5.000 υπαλλήλους και συνεργάτες δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους στο μαγαζί.
Παραγωγές που μπορεί να γίνουν με υπαλλήλους της ΕΡΤ σχεδόν τζάμπα ανατίθενται σε εξωτερικά συνεργεία με εξωφρενικά ποσά.
Αθλητικοί αγώνες διπλοπληρώνονται και τριπλοπληρώνονται από τα ταμεία της ΕΡΤ.
Σήριαλ που δεν βλέπονται αγοράζονται και μπαίνουν στα συρτάρια με εντολή των πολιτικών προϊσταμένων!
Μιλάμε για όργιο καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος.
Ολα αυτά συμβαίνουν την ώρα που άλλοι εργαζόμενοι εξευτελίζονται με την 4ωρη απασχόληση και τα 400 ευρώ μισθό το μήνα.
Την ίδια ώρα που ο Γιώργος Κοίλιαρης,που άφησε τη ζωή του στο μέτωπο του πολέμου,έπαιρνε 800 μόλις ευρώ.
Μόνο όσα ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Μιχάλης Βεργίτσης και ο νυν διευθύνων σύμβουλος Τζών Καλημέρης αρκούν για να πάνε κάποιοι ισόβια στον Κορυδαλλό.
Το μαγαζί που πληρώνει και συντηρεί ο Ελληνικός λαός,μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ υποχρεωτικά,είναι στην κυριολεξία μια παχιά αγελάδα που την αρμέγουν χωρίς ντροπή οι πανέξυπνοι και τυχάρπαστοι καλαμοκαβαλάρηδες της εκάστοτε  εξουσίας.
Κλείστε το το ρημάδι απόψε κιόλας αφού ο σκοπός λειτουργίας της ΕΡΤ κατάντησε να είναι η κονόμα των πονηρών και το βόλεμα των κομματικών φίλων.
Κύριε πρωθυπουργέ ζητήστε την κασέτα της εκπομπής από το ΑLTER και τολμήστε να ξεβρομίσετε την κόπρο που συσσωρεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια από τη μεταπολίτευση και δω.
Βάλτε τέλος στο πλουσιότατο φαγοπότι των επιτήδειων που διαφεντεύουν το μαγαζί της Αγίας Παρασκευής.


Σχόλιο Ζείδωρον:Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η εκπομπή ήταν υπέροχη κι έβγαλε πάρα πολλές ειδήσεις.Ομως Μάκη μου έχουμε και για σένα ένα ερώτημα:γιατί η εκπομπή έγινε τώρα που παραιτήθηκε ο κύριος Παναγόπουλος από πρόεδρος της ΕΡΤ κι όχι πιο νωρίς;
Ολα μα όλα ανεξαιρέτως όσα ελέχθησαν απόψε συμβαίνουν από υπάρξεως του μαγαζιού!

update:Διαβάστε και την σημερινή ανάρτηση στο ΚΕΝΤΡΙ

25 σχόλια:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πες το Συνήγορο του διαβόλου, τα τελευταία λίγα χρόνια, το πρόγραμμα των τριών καναλιών έχει βελτιωθεί.
Μπορείς να δεις αρκετές εκπομπές, από σοβαρούς παρουσιαστές και αξιόλογα ντοκυμαντέρ.
Τώρα για τα λεφτά.........ας το ψάξουν όσοι ξέρουν περισσότερα.
Εγώ εξακολουθώ να πληρώνω, σαν όλα τα πρόβατα.
Και να ξέρεις, που θα το ξέρεις σίγουρα, πίσω από τις ενέργειες τύπων σαν τον επιλεγόμενο "Μάκη", πάντα κρύβεται κάποια υστεροβουλία.
Καλή σου μέρα από την Θεσσαλονίκη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Σταύρο καλημέρα.Για το πρόγραμμα καλά τα λες αλλά,φίλε μου αν είναι να γίνεται αυτή η ανεξέλεγκτη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ ας πάει στα κομάτια και το πρόγραμμα.Οσο για τον τηλεοπτικό μας Εισαγγελέα θα είδες ότι πρώτος εγώ αμφισβήτισα τις καλές του προθέσεις με το σχόλιό μου στο τέλος του άρθρου για το χρόνο που επέλεξε να κάνει την εκπομπή.

ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Αυτή είναι η πρωϊνή μου ανάρτηση:

"Την κήρυξη προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων, που εργάζονται στην ΕΡΤ τη ραδιοτηλεόραση και την ψηφιακή ΕΡΤ από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2009, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α.
Δικαίωμά τους, με γεια τους με χαρά τους. Αλλά, θα αφαιρεθεί η ανάλογη χρέωση από τον λογαριασμό της ΔΕΗ?
Πληρώνουμε (νταβατζιλιδικα) 4 και κάτι ευρώ το μήνα, η 14 λεπτά επί 365 μέρες . Σχεδόν κάθε μήνα στην TV μας υπάρχει το επί 24ωρο γαλαζοπράσινο παγωμένο πλάνο που μας ενημερώνει (τους ηλίθιους) ότι δεν μεταδίδεται πρόγραμμα λόγω στάσης η απεργίας. Εφόσον η χρέωση είναι ανά μέρα (υπηρεσίας), ποτέ θα αφαιρεθούν οι μέρες για τις οποίες δεν έγινε παροχή υπηρεσιών?
Κύριε νέε Γενικέ Γραμματέα του Καταναλωτή , καλωσορίσατε. Αρχίζουν τα δύσκολα.


το παραπάνω κείμενο το διάβασα στην adena και "ακουμπάει" την συνεχή και κατ' εξακολούθηση κλοπή, που μας γίνεται κάθε φορά που πληρώνουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ, κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ, ακόμη και των κοινοχρήστων, της σκάλας ή της αποθήκης. Δεν έχει σημασία αν έχεις τηλεόραση, αρκεί να έχεις λάμπα!!!
Και βέβαια το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι πληρώνουμε μια "κρατική" τηλεόραση που όμως είναι στην πραγματικότητα "κυβερνητική" και λειτουργεί με "ιδιωτικά" κριτήρια, με διαφημηστικά έσοδα, με εξοργιστικούς μισθούς των μεγαλοδημοσιογράφων, με θεματολογία που πολλές φορές θυμίζει κυρά-Κατίνα, για να πιάσει, ας πούμε η κυρία Άννα του κυρίου Λάλα, τα απαραίτητα νούμερα τηλεθέασης, για να "φέρει διαφημίσεις" και να δικαιολογήσει τα γιγάντια συμβόλαια.
Και σα να μην έφταναν αυτά, να τρώμε στη μάπα και την προπαγάνδα σε κάθε δελτίο ειδήσεων, σε κάθε ενημερωτική εκπομπή.
Τέρμα, η λύση είναι μία και την είχε πει κάποτε η μακαρίτισσα η Μελίνα. Όλοι να οργανωθούμε και όπως λέμε πχ κλείνουμε τα φώτα σε όλο τον κόσμο κάποια στιγμή για να διαμαρτυρηθούμε για τον πλανήτη, να πούμε ότι αυτό το δίμηνο κανένας στην Ελλάδα, ιδιώτης ή επιχείρηση δεν θα πληρώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ, αλλά μόνο τον υπόλοιπο λογαριασμό. Τι θα κάνουνε; Θα κόψουνε ολωνών το ρεύμα; Δεν το νομίζω, απλά οργάνωση και συγχρονισμός χρειάζεται για να δώσουμε μια γερή σπρωξιά!!!"

Γραφεας Πεζικου είπε...

apneagr:Απόλυτα σύμφωνο με βρίσκει το σχόλιό Σας,και το προσυπογράφω ως έχει,γιατί είναι και πετυχημένο αισθητικά!!!
Και ο προσφιλής μου ZEIΔΩΡΟΝ κάνει θραύση με την σημερινή του Ανάρτηση,εάν "εξαιρέσουμε" λίγο τον" Μάκη" μας!

Βάσσια είπε...

Κοίτα που είχε καλή εκπομπή, απ' ότι λες, και επειδή με εκνευρίζει ο Τριανταφυλλόπουλος, δεν την είδα.

Βέβαια για τις αμοιβές έχουν ακουστεί πολλά, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκαν καθώς φαίνεται.

Κρίμα, πρώτον για την κρατική τηλεόραση, που ήταν κάποτε σημείο αναφοράς πολιτισμού στην tv.

Μαζί σου κι εγώ στην θέση του να
επέμβει η δικαιοσύνη μιας και είναι
σπατάλη-κλοπή δημοσίου χρήματος.

(Μα έχω σιχαθεί τελευταία.μα πάρα πολύ.......)

Καλησπέρα

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Σου σηκώνεται ή δεν σου σηκώνεται η τριχα στο κεφάλι με αυτά π'ακούς και βλέπεις;

Σου ξυπνά μέσα σου ο δικτατορίσκος και λές με συνοπτικές διαδικασίες στην πλατεία Συντάγματος εδώ και τώρα;
Αχ και να υπήρχε ένας τρελός ή να έκανε τον τρελό αρχηγός και να έλεγε:
Ή φέρνετε πίσω τα λεφτά ή σας παραδίδω στην οργή του λαού.

Μεσαιωνικά πράγματα θα μου πεις , αλλά γιατί εμείς που ζούμε.;

Την καλησπέρα μου αγαπητέ μου.

http://ligery.pblogs.gr
http://pygemos.blogspot.com
http://ligery.pblogs.gr

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε ΚΕΝΤΡΙ προσέθεσα και τη δική σου ανάρτηση στο τέλος του δικού μου κειμένου.Για να δούμε θα ιδρώσει τ'αυτί κανενός;
Καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητοί φίλοι του apneagr σας ευχαριστώ για την αναδημοσίευση αν και παραλείψατε την αναφορά στην πηγή.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλτατε Χριστόδουλε μάλλον δεν πρόσεξες καλά το σχόλιο μου κάτω από την ανάρτηση.Επικρίνω τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο για τη χρονική στιγμή που διάλεξε να μας παρουσιάσει τα σκάνδαλα της ΕΡΤ,από την άλλη όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι έστω και καθυστερημένα μάθαμε φοβερές αλήθειες.Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,καλό βράδυ να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου καλησπέρα!
Δεν ξέρω αν θα άντεχες όσα ακούστηκαν χτες το βράδυ στην εκπομπή για το άγριο φαγοπότι που γίνεται στην ΕΡΤ.Μέχρι και σε τηλέφωνα 090 έκαναν πλήθος κλήσεων γιατί είχαν βρεί τρόπο να παίρνουν ποσοστά από τα χρήματα που πλήρωνε η ΕΡΤ στου λογαριασμούς των τηλεφώνων.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!
Δημήτρης είπαμε έτσι;

zeidoron dtsoukas είπε...

Κι όμως αγαπητή Λυγερή κάποιες φορές κάποιοι,κατ' ευφημισμόν άνθρωποι,μόνο με μεσαιωνικά μέσα μπορεί να αντιμετωπιστούν.Εκεί στην ΕΡΤ δεν "τσιμπολογάγανε",δεν λουφάρανε απλώς,καταλήστευαν χωρίς να νοιάζονται για τυχόν συνέπειες αφού είχαν δεδομένη την ατιμωρισία.
Ο κύριος πρόεδρος εκ του κανονισμού είχε τη δυνατότητα από μόνος του να κάνει αυξήσεις στον εαυτό του.Και τι έκανε ο αθεοφοβός;
62% αύξηση μέσα σε τρία χρόνια σε μισθό ήδη αστρονομικό!
Ξύπνά ή δεν ξυπνά ο δικτατορίσκος μέσα μας;
Καλό βράδυ να έχεις!

Βάσσια είπε...

Έλα.. ένα λάθος που διορθώνεται έκανα... :-(

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια,δεν σε μάλωσα καλέ πλάκα σου έκανα επειδή το είδα και στο δικό σου μπλογκ!Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Ολα ο.κ!Καλή σου νύχτα!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

Το οτι εχουν μερικα καλα προγραμματα δεν δικαιολογει τοση σπαταλη.Θα πω μονο αυτο!!αν δεν τους πληρωνε ο ελληνικος λαος μεσα απο τους λογαριασμους της δεη θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι.Μαλλον θα πω αλλο ενα!! χωρις καμια διαφιμηση με τα λεφτα που πληρωνει ο ελληνικος λαος επρεπε να εχουν υπερκερδη.Καλο βραδυ να τους χαιρομαστε.

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλησπέρα Θανάση!
Πολύ μεγάλη σπατάλη φίλε μου.
Μιλάμε για ασυδοσία και το κυριότερο με πλέρια πολιτική κάλυψη.
Βρήκαν την αγελάδα και την αρμέγουν οι άπληστοι.

Phivos Nicolaides είπε...

Δυστυχώς και τα μισά των μισών να είναι αλήθεια, η κατάσταση είναι πολύ απογοητευτική. Όμως, οι υπερβολές που είναι ολοφάνερες στα λόγια μερικών, είναι αυτές ακριβώς που παρασύρουν τον κόσμο-κριτή σε άλλους ατραπούς, που του απονευρώνουν τη σκέψη και μετατρέπουν θέματα μείζονος σημασίας για την κοινωνία σε κουτσομπολίστικες κουβεντούλες. Είναι λυπηρό, γιατί το γενικότερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η έλλειψη σοβαρών θεσμών που θα θωρακίζει την κοινωνία και τους πολίτες. Να πιστέψει λοιπόν κανείς ότι δεν υπάρχουν ελεγκτές, δεν υπάρχουν κανονισμοί, νομοθετικά πλαίσια και ρυθμίσεις, ώστε απλοί τάχα σύμβουλοι να παίρνουν τέτοια ποσά ως αμοιβή; Δεν θέλω να το πιστέψω. Από την ώρα που εξευτελίζεται μια υπόθεση με χυδαίους χαρακτηρισμούς και αχρείαστες υπερβολές, το σίγουρο είναι να μείνει μόνο ο εντυπωσιασμός και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης...

Anestis Ketsetzidis είπε...

Η αίσθηση μου είναι πως αυές οι εκπομπές είναι πίεση και απειλή ή εκδίκηση για κάτι που εμείς δεν ξέρουμε.
Τώρα όσο λές για εισαγελέα,μάλλον για άλλη χώρα θα το λές.
Δυστηχώς φίλε μου νιώθω πως είμαστε τα θύματα των λίγων και μεγάλων της χώρας.
Καλό σου σαββατοκύριακο.

Γραφεας Πεζικου είπε...

Λυγερή:Κάπου,κάπου,ας υπάρχει και κάποιος λίγος φόβος που φυλάει τα έρημα!Έχουμε γίνει μπάχαλο και όποιος προλάβει αρπάζει....ο αρπάξας του αρπάξαντος,χωρίς ντροπή και τιμωρία ,τι να σου κάνει μετά... "Εθνική Συνείδηση" και 'Αξιοπρέπεια"Σου λέει ο "άλλος"......

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΖΕΙΔΩΡΟΝ:Το πρόσεξα ιδιαίτερα όπως γράφω το άρθρο Σου φίλτατε,αλλά τον Κύριο Μάκη τον ανέφερα" ποιητική αδεία"!
Καλό Σαββατοκύριακο σε Ολόκληρη την γλυκιά παρέα εύχομαι από καρδιάς!!!

ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ είπε...

Kαλησπέρα Δημήτρη,
ούτε και εγω είδα την εκπομπή αλλα κάτι πήρε τ' αυτί μου για τετραπλοθεσίτες(σωστά το λέω) και κλπ,κλπ,κλπ.Τι να πούμε και τι να μολογήσουμε!Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!
Φιλιά.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ μου Φοίβο ακριβώς από τον κανονισμό λειτουργίας της ΕΡΤ ξεκινάει το κακό,είναι Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.
Σίγουρα οι εκπομπές γίνονται με στόχο την τηλεθέαση πλην όμως τα ίδια στοιχεία έχουν δημοσιευθεί σχεδόν σε όλες τις Αθηναϊκές εφημερίδες κατά καιρούς.Καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ανέστη σαφέστατα είμαστε τα θύματα των ολίγων και μεγάλων αυτής της χώρας που μας περνάνε και για κορόιδα ταυτόχρονα.Από τη μία δεν υπάρχουν χρήματα κι από την άλλη τα ξεκοκαλίζουν οι ημέτεροι.
Καλή Κυριακή φίλε μου!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ μου Χριστόδουλε να είσαι καλά και να έχεις και συ ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρουλάκι μου κάποιος κύριος,όνομα και μη χωριό που λένε,μουσικός το επάγγελμα είχε θέση σε όποια δημόσια υπηρεσία αρχίζει με το όνομα Εθνική!
Θα μου πεις τι ψάχνουμε να βρούμε;Είναι το γαμώτο που λες και συ.
Τα φιλιά μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Ευχαριστώ και ανταποδίδω ευχές για ένα γλυκό Κυριακάτικο Πρωινό,σε ΟΛΗ την παρέα!

Read more: Go to TOP and Bottom