Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ανάμεσα σε χιλιάδες δικηγόρους επέλεξαν τη συνήγορο του Χριστοφοράκου για νομική σύμβουλο του Πρωθυπουργού

fimotro: ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...


Τρομερό ρεπορτάζ με πολύ δυνατές πληροφορίες και πολύ σημαντικά έγγραφα από το Πρώτο Θέμα της Κυριακής. Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος των εφημερίδων. Η κριτική προς την εκάστοτε εξουσία. Το ζήτημα τίθεται σε ηθική βάση και θα πρέπει ο Γιώργος Παπανδρέου να δώσει άμεσα λύση. Το ότι την συγκεκριμένη σύμβουλο του πρωθυπουργούτην είχαν προσλάβει στη Siemens για να εμποδίσει νομικά την έρευνα για τα μαύρα ταμεία και τις μίζες δεν αφορά μόνο τον Παπανδρέουαλλά και την ίδια. Το ρεπορτάζ είναι σοκαριστικό για το νέο πρωθυπουργό, αποκλειστικές φωτογραφίες του οποίου φιλοξενεί η εφημερίδα κάτω από τον βασικό της τίτλο...


Σημ.Ζείδωρον:
Ειλικρινά αν είναι έτσι όπως τα λέει το Πρώτο Θέμα μένουμε άφωνοι!
Κανένα σχόλιο!
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχει άλλες δυο ειδήσεις που άπτονται της πολιτικής ηθικής και όχι μόνο.Κάντε κλικ στην εικόνα να τις διαβάσετε και να δοξάστε το νέο ήθος που μας τσαμπουνάγανε προεκλογικά τα εξαπτέρυγα της νέας αλλαγής.
Υ.Γ.:Ψάχνοντας πας στην πόλη λένε!Εμείς με τη βοήθεια φίλου blogger βρήκαμε και τούτο σχετικά με την εξαίρετη κατά τα άλλα και πολυπράγμωνα κυρία Σιούτη.
Συνειρμικά μας έρχεται στο νου η σύζυγος Βουλγαράκη.Εσάς;

2 σχόλια:

Vassilis είπε...

και δεν ήταν μόνο στην υπόθεση Siemens:

http://indy.gr/newswire/ar3c7ise-i-abprasinibb-anaptyksi

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Βασίλη καλησπέρα,σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Αν μπορείς σε παρακαλώ δώσε μου μια εξήγηση γι' αυτή την επιλογή του Πρωθυπουργού.
Ειλικρινά δεν το χωράει το μυαλό μου.Δεν μπορώ να σκεφτώ έστω ένα λόγο που αναγκάστηκαν να διαλέξουν την κυρία Σιούτη από τη στιγμή που γνώριζαν την ανάμιξή της σε υποθέσεις που ταλάνισαν και ταλανίζουν ακόμα την κοινή γνώμη.
Δέχομαι ότι είναι πεντακάθαρη αλλά,η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται!

Read more: Go to TOP and Bottom