Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Η αξιοκρατία στην εποχή των ηλιθίων

















κ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ



Θέλετε να σας πιστέψει ο λαός; Δημοσιεύστε τα βιογραφικά ΟΛΩΝ των υποψηφίων.


Ο κ. Χάρης Καστανίδης, υπουργός της δικαιοσύνης κ.λ.π. βγήκε και μίλησε στο ΜEGA για την ΑΨΟΓΗ επιλογή Γενικού Γραμματέα του υπουργείου του Γ.Δημήτραινα ανάμεσα σε 700 υποψηφίους και ΤΥΧΑΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ διάλεξαν ΠΟΙΟΝ; Τον άνθρωπο που είναι συνεργάτης της γυναίκας του! Δεν αγόραζε λαχεία ο άνθρωπος με τέτοια"τύχη;" να μην έχει ανάγκη κανέναν; Ο ΠΡΩΤΟΣ αριθμός θα τούπεφτε σίγουρα!
Είπε λοιπόν ο κ. Υπουργός:

"Ο κ.Δημήτραινας επελέγη από μένα σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό!! επειδή είχε το καλύτερο βιογραφικό. Σε ένα συνέδριο απλά μίλησαν η σύζυγος μου και ο κ.Δημήτραινας και εκδόθηκαν τα πρακτικά σαν βιβλίο όπως γίνεται πάντα".
Ε, να κ. Υπουργέ μου, τέτοια κάνατε και το 2004 σας στείλανε οι ψηφοφόροι σπίτια σας. Τα ΙΔΙΑ έκαναν και οι Νεοδημοκράτες και γίνανε φτερό στον άνεμο στίς 4/10/09. Τα ΙΔΙΑ θα ξαναπάθετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, αν συνεχίσετε να κάνετε ότι ΚΑΝΑΤΕ και οτι ΚΑΝΑΝΕ. Δηλ. να ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ στο ΕΠΑΚΡΟ την νοημοσύνη του λαού. Ακόμα και η Γυναίκα σας και ο Δημήτραινας κι ΕΣΕΙΣ ο ΙΔΙΟΣ δεν πιστεύετε αυτά που είπατε. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ να σας πιστέψουμε. Το ΗΘΙΚΟΝ, το ΔΙΚΑΙΟΝ, το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΝ θα ήταν, μόλις είδατε το όνομα του "επιλεγέντος" και γνωρίζατε την όποια επαγγελματική, φιλική, οικογενειακή συγγένεια να το πετάγατε στο καλάθι. Φυσικά το ΙΔΙΟ θα έπρεπε να κάνει και ο "Επιλεγής" όπως θα έκανε κάθε αξιοπρεπής Δικαστής αν επρόκειτο να δικάσει υπόθεση συγγενούς ή φίλου. Θα ΑΡΝΙΟΤΑΝ και θα δήλωνε ΚΩΛΛΥΜΑ.

Όμως επειδή ο λαός είναι ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ, μπορείτε να τον πείσετε με ΜΙΑ και μόνη πράξη. Να δώσετε στη δημοσιότητα τα βιογραφικά ΟΛΩΝ των υποψήφιων συμμετασχόντων και να τα "Διαβουλεύσει" ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός. Οχι ΕΣΕΙΣ και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! Και να αποδείξετε ότι η επιλογή του κ. Δημήτραινα ήταν ΟΝΤΩΣ αξιοκρατική και ΟΧΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΚΗ. Σημ.Σας ΑΓΑΠΑΜΕ γιαυτό σας τα λέμε. Αν σας αγαπούσε και ο ΟΠΟΙΟΣ κ. Δημήτραινας θα σας ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕ!
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR



Σχόλιο ΖΕΙΔΩΡΟΝ
Ανέκαθεν στις θέσεις των Γενικών Γραμματέων οι εκάστοτε υπουργοί τοποθετούσαν ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης τους για ευνόητους λόγους.
Αφού λοιπόν εκεί είχαν σκοπό να καταλήξουν και οι σημερινοί κάτοχοι της εξουσίας γιατί μας ζάλισαν με τις τυμπανοκρουσίες τους περί προκήρυξης των θέσεων μέσω του διαδικτύου;
Γιατί έβαλαν τον κόσμο στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και βιογραφικών και στο τέλος του προσφέρουν για μια ακόμα φορά πίκρα κι απογοήτευση;
Για αυτή την αξιοκρατία μιλάγατε προεκλογικά κύριε Πρωθυπουργέ;
Γιατί θέλετε να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι ζούμε στην εποχή των ηλιθίων;

4 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

zeidoron dtsoukas είπε...

Ετσι ακριβώς είναι αλλά πολλοί λίγοι το καταλαβαίνουν αγαπητέ Θανάση.

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είπε...

Καλησπερα...Και συγχαρητηρια για το blog σου....Εχεις καποιο email;
Αν θελεις να μου απαντησεις στειλε στο alex_talws@hotmail.com
Ευχαριστω

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

zeidoron dtsoukas είπε...

@XΡΟΝΟΣ,αγαπητέ φίλε σ' ευχαριστώ πολύ.Για το δικό σας δεν χρειάζεται να πω τίποτα καθ' ότι είναι υπέροχο και δημοφιλέστατο.
Θα τα πούμε,να είστε καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom