Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

KYBEΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;













Δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμα δυο χρόνια από τις εκλογές του 2007 κι ο προεκλογικός πυρετός βρίσκεται στα ύψη!
Σχεδόν όλα τα πρωτοσέλιδα  γράφουν για πρόωρες εκλογές.
Κάποια λένε συγκεκριμένα για τις 4 η 11 του Οκτώβρη ενώ ο Γιώργος Κουρής είναι απόλυτος για τη δεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη.

Βρίσκεται βέβαια σε πλήρη αντίθεση με τον αδερφό του Μάκη,ο οποίος γράφει:"Δεν θα περάσουν τα σχέδια των νταβατζήδων κι οι εκλογές θα γίνουν το Γενάρη"(τι θέλει να  μας πει ο ποιητής;)!
Μονάχα σε δυο εφημερίδες 4 στελέχη της ΝΔ τονίζουν ότι οι εκλογές διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια.


Η ουσία είναι πως κανένας δεν ασχολείται με τα τρέχοντα προβλήματα της χώρας την ώρα που όλοι διαπιστώνουν το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε.
Λες και η προσφυγή στις κάλπες αυτομάτως θα μας λύσει τα προβλήματα,αδιαφορώντας για το οικονομικό κόστος των εκλογών!


Ο ίδιος ο πρωθυπουργός εμφανίζεται πελαγωμένος και τρακαρισμένος μπροστά στο περσινό βατερλό του στη ΔΕΘ φοβούμενος μια επανάληψή του.


'Αγεται και φέρεται από τις επιδιώξεις των δελφίνων του κόμματός του χωρίς να τολμά να πάρει ριζοσπαστικές αποφάσεις.
Αποφάσεις είτε για διαγραφές στελεχών,είτε για ανασχηματισμό,είτε τέλος πάντων για εκλογές ώστε να ησυχάσουμε από αυτή την προεκλογική παραφιλολογία που σέρνεται από τον πρώτο κιόλας χρόνο της επανεκλογής της ΝΔ στην εξουσία.


Επιτέλους κάποια στιγμή αυτός ο έρμος και κατακαημένος τόπος πρέπει να κυβερνηθεί από μια σοβαρή κυβέρνηση!


Μια κυβέρνηση που θα στέκεται στα πόδια της,δεν θα εξαρτάται από μεγαλοεκδότες και μεγαλοεργολάβους και δεν θα εκβιάζεται από κανένα κερατά!


Μια κυβέρνηση που θα 'χει το θάρρος να στείλει στη φυλακή τον κάθε κλέφτη και τον κάθε απατεώνα χωρίς να λογαριάζει πολιτικό κόστος!


Μια κυβέρνηση που τα στελέχη της θα έχουν φίλους και γνωστούς απλούς καθημερινούς ανθρώπους κι όχι απατεώνες και μέλη συμμοριών!


Μια κυβέρνηση που θα εμπνέει το σεβασμό και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας και θα σκύψει επίσης με σεβασμό στα πραγματικά προβλήματά του!


Που θα βρεθεί τέτοια κυβέρνηση;Εεε!Ας κάνουμε και μεις κάτι με τις επιλογές μας.
Φτάνει πια!
Ενα ακυβέρνητο καράβι πόσα μίλια μπορεί να κάνει χωρίς να τσακιστεί;

2 σχόλια:

------ είπε...

καλησπέρα πουλακι μου
Νομιζω πως δεν υπάρχει ανθρωπος σ`αυτον το τοπο που να μην εχει καταλαβει πως παμε φουλ για εκλογές....τωρα ο κ. Μακης ποιους εννοεί νταβατζηδες δεν ξερω ...αλλά νομιζω πως ουτε αυτος ξερει...απλά το πετάει..πως ειναι ας πουμε όταν εισαι σε μια παρέα και όλοι συμφωνούν ότι ειναι βραδυ και ένας πετάει ότι είναι πρωί;;;έτσι για να τον προσεξουν;;;καπως έτσι...

zeidoron dtsoukas είπε...

Νανά μου καλώς ήρθες!Μήπως να το γύρναγες στο πολιτικό ρεπορτάζ;
Να είσαι καλά σ' ευχαριστώ.

Read more: Go to TOP and Bottom