Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Προβοκάτορες στα σπλάχνα της Κυβέρνησης



Κάποιος διεστραμένος νους οδηγεί την παραπαίουσα κυβέρνηση από γκάφα σε γκάφα.
Είναι βέβαιον ότι κρατική υπηρεσία προσέφυγε στη google για να κλείσει το μεγαλύτερο blog της χώρας και όχι μόνο.
Η google με στατιστικές υπηρεσίες και χιλιάδες ηλεκτρονικούς μετρητές δεν είναι τρελή να κατεβάσει το blog που είχε ένα εκατομμύριο επισκέψεις την ημέρα!
Το πολύ πολύ να έβαζε τη γνωστή ταμπελίτσα ότι μπαίνουμε με δική μας ευθύνη!
Την ώρα που η χώρα "καίγεται" από συσσωρευμένα προβλήματα (Τουρκικό,οικονομία,ανεργία,ασφαλιστικό κλπ) κάποιοι έχουν το χρόνο να στέλνουν επιστολές στο blogger με τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας (τρομάρα μας) ζητώντας να φιμωθούν οι ελεύθερες φωνές του διαδικτύου.
Οι φωνές που χαλάνε τα σχέδια ημετέρων,κουμπάρων,εκδοτών,μεγαλοδημοσιογράφων κι επιχειρηματιών.
Αν διαβάσετε το Ζούγκλα θα καταλάβετε τι παιχνίδια παίζονται στην πλάτη του Ελληνικού λαού.
Τρόμαξαν μήπως η παρέα του Τρωκτικού αποφασίσει να μπεί στον εκδοτικό χώρο κι έβαλαν λυτούς και δεμένους να τους σταματήσουν πριν χάσουν και τους τελευταίους αναγνώστες (κι αυτοί που μένουν,μένουν για τις ταινίες και τα ακριβά δώρα!).
Κι επιχαίρουν οι κακόψυχοι που κατάφεραν να το κλείσουν λες και δεν μπορούν να βγούν με άλλο όνομα!Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας δυστυχώς.Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως όταν η φωτιά είναι στο σπίτι του γείτονα θα έρθει σύντομα και στο δικό σας,όταν πια δεν θα είστε αρεστοί.Συμπράττετε σε ασκήσεις λογοκρισίας δεν το βλέπετε;
Σας το ξαναγράψαμε κύριοι:Μόνο αν πείσετε την google να καταργήσει το blogspot.com στην Ελλάδα θα γλειτώσετε από τις φωνές των αγανακτισμένων πολιτών!
Η άλλη λύση είναι να γίνετε εσείς άνθρωποι!Πράγμα που καθώς φαίνεται αδύνατο.
Δεν έχετε ούτε φιλότιμο,ούτε ντροπή,ούτε τσίπα!Λέξεις προφανώς άγνωστες για σας.

Το περίεργο είναι πως ο πρωθυπουργός ανέχεται τέτοιους συμβουλάτορες που με όλα αυτά στρέφουν τον κόσμο εναντίον του;
Μόνο επαγγελματίες προβοκάτορες μπορεί να εισηγούνται ανοιχτό μέτωπο με το λαό χάριν της μπουρζουαζίας,των "golden boys" και κάποιων που δεν υπηρέτησαν ούτε τη θητεία τους στον Ελληνικό Στρατό!




Σημ:Το troktiko είναι πάλι στον αέρα της μπλογκόσφαιρας από τις 12:56 στην ίδια γνωστή διεύθυνση!

6 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Το γνωρίζω και χαίρομαι που το troktiko είναι πάλι ζωντανό.
Χαίρομαι όμως περισσότερο- πιστέψτε με-τα άρθρα σας και το συγκεκριμένο όπως και την επιστολή Σας .Δεχθείτε λοιπόν και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια κι αυτό γιατί εκτός των άλλων,με εκφράζουν απόλυτα!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Hagi είπε...

Το οτι το Τρωκτικο έκλεισε και ξανάνοιξε αμεσως δείχνει πως καποια πραγματα δεν φιμώνονται σαυτην την χωρα τουλαχιστον.Ο ΛΑΟΣ εψαχνε χρονια να βρει τον τροπο να εκφράζεται ελευθερα χωρις να του "κοβουν" την ουσια αυτων που λέει επειδη ενοχλει καποιους!Αυτος ειναι ο σκοπος της αγανακτισμένης εκφρασης του λαου να ενοχλει αυτους που επι δεκαετιες τον ενοχλουν ασταματητα...
Τελος συγχαρητηρια στον ΖΕΙΔΩΡΟΝ για αυτο το πολυ δυνατο κειμενο...

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Χριστόδουλε σε ευχαριστώ!
Καλές διακοπές σου εύχομαι!

zeidoron dtsoukas είπε...

Χρήστο καλησπέρα και σε ευχαριστώ!Οντως το διαδίκτυο για τον απλό κόσμο είναι ένα μέσο που μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα,άμεσα και δωρεάν!Η απορία μου είναι γιατί αυτή η μεγαλοκαρδία από την Αμερικάνικη google που παρέχει το χώρο δωρεάν.
Σκέψου πως αν εισέπραττε συμβολικά μόνο 10 ευρό από κάθε blogger παγκοσμίως θα θησαύριζε!
Οσο για το Τρωκτικό ήταν βλακεία που το έκλεισαν αφού υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις καινούργιο μπλογκ ότι ώρα θέλεις.Τόσο μυαλό έχουν!

Hagi είπε...

Η Google είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών. Η λειτουργία της ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1998. Ο στόχος της είναι να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες.ο Google ξεκίνησε σαν μια κολεγιακή εργασία από τον Λάρρυ Πέιτζ και τον Σεργκέι Μπριν το 1996 για μια μηχανή αναζήτησης.Έρευνες αγοράς έδειξαν ότι τον Απρίλιο του 2007, η Google Inc. ανέλαβε την πρωτοκαθεδρία ως η διασημότερη εταιρία παγκοσμίως, εκτοπίζοντας έτσι τη Microsoft.Αυτος θεωρω πως ειναι ο λογος που δεν ενδιαφερεται να εισπραξει χρηματα.Αυτο το κομματι ειναι απο την εγκυκλοπαιδεια βικιπεδια.Το ποσο των χρηματων που εισπρατουν ασχετα με τα blog δεν μετριεται οποτε προφανως θεωρουν πως το να "νοικιαζουν" οι ανθωρωποι χωρο για την σκεψη τους και τισ ιδεες τους δεν ταιριαζει με την φυση και κυριως με την αρχικη υπαρξη της εταιριας τους.Θελανε τα παντα να τα διαβαζει ο οποιοσδηποτε και νομζω τα καταφερανε.

zeidoron dtsoukas είπε...

Χρήστο σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Μακάρι το σκεπτικό τους να περιλαμβάνει τόσο αγνές προθέσεις.

Read more: Go to TOP and Bottom