Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Τα Ναζιστικά ίχνη στην Αθήνα με το κινητό στο χέρι

Οι κατακτητές σας βοηθάνε να ανακαλύψετε τις θηριωδίες τους

του Γιάννη Λαζάρου
Τώρα δεν χρειάζεται να κουράζεστε. Φροντίζουν για όλα οι Γερμανοί με την βοήθεια των γερμανοτσολιάδων όπως πάντα. Αφού έλυσαν τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με
την "Ελληνογερμανική Συνέλευση", αφού δημιούργησαν και το "Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον", τώρα σας ξεναγούν και στην πρωτεύουσα της αποικίας τους δείχνοντάς σας την παρουσία τους εδώ και πολλά χρόνια.

Απλά θα κρατάτε το κινητό στο χέρι και ο ψηφιακός ξεναγός θα σας λέει: «Εδώ στην Καισαριανή εκτελέστηκαν 200 κακοί», «Εδώ στην Κοκκινιά έγινε μπλόκο και μαζέψανε στην πλατεία 20.000 Κοκκινιώτες, μετά οι καλοί κουκουλοφόροι ξεδιάλεγαν τους κακούς να τους πάνε για εκτέλεση», «Εδώ ξεκοίλιασαν τον Στέλιο Καρδάρα αφού του ξερίζωσαν τα γεννητικά όργανα», «Σε αυτό το σημείο άδειαζε τα σκελετωμένα πτώματα από την πείνα το κάρο», «Τώρα περνάτε από την οδό Μέρλιν όπου ήταν το αρχηγείο της αγαπημένης μας Γκεστάπο και μάζευαν τους κακούς για να τους βασανίζουν», «Εδώ βασανίστηκε και εκτελέστηκε η Ηλέκτρα γιατί έπαιρνε εντολές από την πατρίδα της και όχι από τα στρατεύματα κατοχής», «Εδώ ήταν ένα ωραίο χωράφι γεμάτο λαχανίδες που πρόσφεραν δωρεάν οι καλοί Γερμανοί στους Έλληνες» τελειωμό δεν έχουν τα σημεία τα οποία θα σας οδηγεί το «κινητό». Θα χρειαστείτε χρόνο και μια απλή εφαρμογή που θα λάβετε δωρεάν από τους Γερμανούς φυσικά.

Όλα γίνονται με την σύμφωνο γνώμη της «ελληνικής κυβέρνησης» αφού η εφαρμογή ονομάζεται «Γερμανικά Ίχνη στην Ελλάδα» και χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών με κονδύλια του Ελληνογερμανικού Ταμείου για το Μέλλον.

Ξεναγός θα είναι ο δημοσιογράφος, Νίκος Βατόπουλος της «Καθημερινής», που γνωρίζει καλά την πόλη και τα μυστικά της και θα εμπλουτίσει τις πληροφορίες της εφαρμογής.

Για να μάθετε και ιστορία θα σας ενημερώσουν για όλα. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν τα σημεία με γερμανικές αναφορές, ξεκινώντας από τον Βαυαρό βασιλιά Όθωνα και τον Σάξονα αρχιτέκτονα Τσίλλερ και φτάνοντας ως την περίοδο της εθνικοσοσιαλιστικής Κατοχής.

Προσέξατε πως την Ναζιστική κατοχή την ονομάζουν εθνικοσοσιαλιστική κατοχή και το κ είναι κεφαλαίο; Καθόλου τυχαίο. Όπως είπε και το όργανό τους, ο Τσίπρας, «ένα ΟΧΙ το '40 δημιούργησε χιλιάδες θύματα». Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Πρέπει οι καλοί ραγιάδες να έχουν και καλή γνώμη για τα αφεντικά.

Δεν θα είσαστε απλά σκλαβάκια αλλά τα δικά τους σκλαβάκια με καλή γνώμη για όλους τους Γερμανούς που πέρασαν ρήμαξαν και σκότωσαν εδώ και 200 χρόνια.

Προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στην ξενάγηση είναι να έχετε κατεβάσει προηγουμένως την εφαρμογή «Γερμανικά Ίχνη»,καθώς και να έχετε δηλώσει συμμετοχή (online εγγραφή).

Όλα αυτά τα «πολιτισμένα» και «προχωρημένα» αποδεκατίζουν τον ήδη κατακρεουργημένο πληθυσμό που έχει απομείνει. Συντονισμένα η γερμανική κυβέρνηση ρίχνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ την ίδια χρονική περίοδο με δύο από τα πολλά όπλα που έχει δημιουργήσει.

Από τη μία χτυπάει αλύπητα την ιστορική Μνήμη ξεπλένοντας τον ναζισμό μέσω της έκθεσης "Documenta 14" και από την άλλη με το Ινστιτούτο Γκαίτε να τιμά τα βήματα βαυαρών κατακτητών και ναζιστών μακελάρηδων στην πρωτεύουσα της χώρας με τα περισσότερα θύματα των ναζί παγκοσμίως (βάση πληθυσμού).

Η Γερμανία ως χώρα ακόμα και αν φοράει σήμερα έναν δημοκρατικό μανδύα χρησιμοποιεί την προπαγάνδα του Γκέμπελς ρίχνοντας φίλια πυρά πολιτισμού και αδελφοποίησης αφού πρώτα διέλυσε την Ελλάδα οικονομικά μέσω ενός ανύπαρκτου χρέους, μιας υπερμεγέθους δανειοδότησης και βέβαια κρατώντας το μεγαλύτερο ποσοστό των χρεωγράφων αλλά και του ESM που έδεσε χειροπόδαρα την χώρα για 32,5 χρόνια επιτήρησης.

Στον τοίχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom