Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026

Άγιος Νικόλαος: Άντρας έπεσε από πεζογέφυρα στον ηλεκτρικό - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία


Συναγερμός σήμανε σήμερα (27/10/2026) το πρωί στον σταθμό του ηλεκτρικού του Αγίου Νικολάου όταν άντρας φέρεται να έπεσε επίτηδες από την πεζογέφυρα.

Εξαιτίας του περιστατικού στον σταθμό του ηλεκτρικού του Αγίου Νικολάου, στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ), υπήρξαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 10:25 το πρωί με τους σταθμούς Βικτώρια, Αττική, Άγιος Νικόλαος, Κ. Πατήσια και Άγιος Ελευθέριος να παραμένουν προσωρινά κλειστοί.

Πλέον η κυκλοφορία της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) έχει αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρεται να έπεσε επίτηδες στις ράγες, σε μία απόπειρα να αυτοκτονήσει. Έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ: «Σας ενημερώνουμε, πως στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς- Ομόνοια και Α. Πατήσια – Κηφισιά, λόγω πτώσης ατόμου στην τροχιά από πεζογέφυρα μεταξύ των σταθμών Αττική και Άγιος Νικόλαος. Στο σημείο έχουν κληθεί η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ. Εκτός λειτουργίας είναι προσωρινά οι σταθμοί Βικτώρια, Αττική, Άγιος Νικόλαος, Κ. Πατήσια και Άγιος Ελευθέριος».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom