Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (28.04.2026) για πτώμα που εντοπίστηκε μέσα σε στάβλο στην Καλαμάτα.Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο αυτό της ανθρωποκτονίας.
Το πτώμα του άντρα εντοπίστηκε μέσα σε στάβλο στην περιοχή της Δυτικής παραλίας στην περιοχή Μπουρνιά της Καλαμάτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα φέρει τραύμα από όπλο στο κεφάλι, ενώ μέχρι στιγμής το όπλο δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν άντρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εξετάζουν όλα τα στοιχεία, ενώ παίρνουν κατάθεση και από ένα άτομο το οποίο φέρεται να είχε εργασιακές σχέσεις με το θύμα.
Όπως έγινε γνωστό, το θύμα πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος φιλοξενούταν στο σπίτι ενός ομοεθνού του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Στην περιοχή αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής από την Κόρινθο προκειμένου να εξετάσει τα ακριβή αίτια θανάτου του άντρα.



Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο αυτό της ανθρωποκτονίας. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου