Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

ΛΑΡΚΟ: Δεν θα περάσει η εντολή να πεταχτούν οι εργαζόμενοι στο δρόμο - Έκτακτη «κάθοδος» αύριο στο υπουργείο Ενέργειας


Με κάθοδο στην Αθήνα, αύριο Τρίτη 16 Ιούλη και κινητοποίηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις 12 το μεσημέρι, απαντούν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία τους στην εντολή να πεταχτούν οι εργαζόμενοι από το εργοστάσιο και τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ.

Η εντολή δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον ειδικό διαχειριστή, προχωρώντας στην υλοποίηση των προκλητικών, επικίνδυνων και εκδικητικών σχεδιασμών της κυβέρνησης.

«Καταγγέλλουμε τις απολύσεις. Είναι απαράδεκτοι και επικίνδυνοι. Απαιτούμε να διασφαλίσουν την εργασία και το εισόδημα των εργαζομένων» τονίζει σε ανακοίνωση του το Σωματείο της ΛΑΡΚΟ καλώντας τα Σωματεία της Αττικής να εκφράσουν την συμπαράσταση τους.

Σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στο υπουργείο καλεί το ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ προσθέτει:

«Καταγγέλλουμε τις απολύσεις και απαιτούμε εδώ και τώρα. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διασφαλίσουν την εργασία και το εισόδημα των οικογενειών μας. Μας οδηγούν στην οικονομική απόγνωση και παράλληλα μας βάζουν σε κίνδυνο βιομηχανικού ατυχήματος, προκαλούν νέα Τέμπη.

Δεν θα περάσει.

Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας με ψηλά το κεφάλι.

Η συμμετοχή στην γενική απεργία στις 17 Ιούλη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ θα δώσει ακόμη μια απάντηση στα καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης! Να μη λείψει κανείς!».

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom