Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΠΟΣΠΕΡΤ: ΟΧΙ στο μαύρο της ΑΥΓΗΣ ΟΧΙ στις απολύσεις


Συναδέλφισσες/φοι

Η Διοίκηση της εφημερίδας ΑΥΓΗ, το εκτελεστικό Γραφείο και η πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ , ξαφνικά στις 25 Ιουνίου του 2024 έδωσαν εντολή για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς καμία διαβούλευση με τους εργαζομένους, χωρίς κάποιο σχέδιο βιωσιμότητας.

Η ΑΥΓΗ με συνεχή παρουσία στο χώρο του τύπου εδώ και 72 χρόνια , συνέδεσε την ιστορία της με τους αγώνες της Αριστεράς,τα εργατικά και νεολαιίστικα κινήματα, τους φοιτητές και τους χιλιάδες εργαζομένους.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία που η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει με τις αντεργατικές πολιτικές της να φτωχοποιεί τον κόσμο της εργασίας, να καταλύει το κράτος δικαίου, τις δημοκρατικές ελευθερίες και να ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση, το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ αποτελεί Φάρο Ελευθεροφωνίας και μέσο πολιτικής παρέμβασης της Αριστεράς και των κινημάτων ενάντια στην μιντιακή υπεροπλία της κυβέρνησης.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τους εργαζομένους της ΑΥΓΗΣ που με τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις συνεχίζουν τον αγώνα τους για την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, την κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας καθώς και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom