Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ LIVE τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας


Περισσότεροι από 50.000 δρομείς, από όλο τον κόσμο, θα τρέξουν σήμερα στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας,αφιερωμένο στη μνήμη του Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ο αριθμός των δρομέων φέτος αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχών για το σημαντικό αυτό θεσμό.

Δείτε live τον αγώνα από την ΕΡΤ 1


Μηνύματα των διοργανωτών για τον αγώνα
"Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

To 2016 γιορτάζουμε την 34η διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, και ευελπιστούμε ότι με τις προσπάθειες όλων μας και τη δική σας δυναμική παρουσία και συμμετοχή και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα ακόμα ορόσημα στην ιστορία του αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους στο Παναθηναϊκό Στάδιο."

Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στους αγώνες του 34ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, στις 13 Νοεμβρίου 2016. Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, εξελίχτηκε τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο, μαζικότερο και σημαντικότερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στη χώρα μας, προωθώντας έναν άλλο τρόπο ζωής και προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες πολίτες που έχουν πλέον εντάξει την άσκηση και το τρέξιμο στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Παράλληλα, η διεξαγωγή του αποτελεί ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός με συμμετοχές δρομέων και επισκεπτών από όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την Αθήνα και κατ΄επέκταση τη χώρα μας διεθνώς.

Η οργανωτική επιτροπή, οι συνεργάτες μας, οι εργαζόμενοι του ΣΕΓΑΣ και οι εθελοντές μας με την καθοδήγηση της διοίκησης της ομοσπονδίας και με την πολύτιμη υποστήριξη των χορηγών, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε και η φετινή διοργάνωση όλων των αγώνων του Μαραθωνίου να είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής για όλους τους συμμετέχοντες.

Γιάννης Σταματόπουλος, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom