Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Φρενίτιδα για τα εκατομμύρια του Τζόκερ,χαμός στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ


Τα απανωτά τζακ ποτ του Τζόκερ προκάλεσαν φρενίτιδα του τζόγου,η οποία γνωρίζει την αποθέωση σε χαλεπούς καιρούς,περιόδους κρίσης και οικονομικής ύφεσης όπως αυτή που περνάει η χώρα μας.

Όσο πιο πολλοί απελπισμένοι τόσο και πιο πολλές οι "θυσίες"
στο βωμό του ΟΠΑΠ. Κι όσο πιο μεγάλο είναι το δέλεαρ των εκατομμυρίων που μοιράζονται σε κάθε κλήρωση τόσο πιο μεγάλη είναι και η φρενίτιδα.

Οπως σίγουρα θα γνωρίζετε έχουμε 15 συνεχόμενα τζακ ποτ και παρότι στην τελευταία κλήρωση παίχτηκαν 19.510.768 στήλες δεν υπήρξε άνθρωπος που να μάντεψε τα "5+1" μαγικά νούμερα που έβγαλε η κληρωτίδα το βράδυ της Κυριακής 6 Νοεμβρίου!

Φυσική συνέπεια λοιπόν τα 14 περίπου εκατομμύρια που θα μοιραστούν απόψε,αν δεν έχουμε νέο τζακ ποτ,να δημιουργούν ουρές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μιάς και ο κοσμάκης έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες του στη θεά τύχη και μόνο!!!

Από την άλλη οι "ειδικοί" προτείνουν συστήματα βάσει των οποίων τα ποσοστά επιτυχίας αυξάνονται και οι παίκτες περιμένουν να βραδιάσει μπας κι ανοίξει η τύχη τους...

Εμείς αντί για συστήματα και προγνωστικά σας προτείνουμε να διαβάσετε την προχθεσινή μας ανάρτηση και να αναλογιστείτε πόσο τυχαία είναι κάθε χρόνο παραμονές των Χριστουγέννων τα διαδοχικά τακ ποτ:Ακόμα ένα Τζακ ποτ στο Τζόκερ,ενώ παίχτηκαν σχεδόν 20 εκ. στήλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom