Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Δεν χαμπαριάζουν οι καπνιστές


Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε μια διαφήμιση με φοβερό χιούμορ!


Τη βρήκαμε στο
news24gr

10 σχόλια:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Στο site της ασφαλιστικής μου εταιρείας, όταν απαντώ στις ερωτήσεις που έχει, μου βγάζει "προσδόκιμο επιβίωσης" 77 χρόνια και αν κόψω το κάπνισμα 79 !!
Και λέω, τόσα και τόσα χρόνια πήγαν χαμένα. Ας πάνε και άλλα δύο, ειδικά σ'αυτή την ηλικία!!
Πάντως αυτή η διαφήμιση είναι καταπληκτική. Τους αξίζουν συγχαρητήρια!!

Maria Tzirita είπε...

Πάρα πολύ έξυπνο, μπράβο! Εγώ ευτυχώς απαλλάχτηκα Δημήτρη μου!

thumbelina είπε...

Πολύ έξυπνο πραγματικά, παρόλο που εγώ δεν καπνίζω ευτυχώς...
καλό βράδυ.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Εγω πάλι καπνιζω, οποτε να τη δω ή να μη τη δω φίλε μου;

zeidoron dtsoukas είπε...

Σταύρο αν σκεφτείς ότι ο μέσος όρος στην Ελλάδα είναι τα 78 χρόνια μια χαρά είσαι είτε με τσιγάρο είτε χωρίς!Πάντως εγώ το έβαλα πιο πολύ για την ευρηματικότητα του διαφημιστή,γιατί ο καπνιστής αν δεν το αποφασίσει από μόνος του να το κόψει δεν τρομάζει με τίποτα.Καλό ξημέρωμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρία μου μπράβο σου που κατάφερες κι έπεισες τον εαυτό σου για το ανώφελο του πράγματος.Να δούμε η κυρία Σταυρούλα πότε θα το καταλάβει!Οσο για τη διαφήμιση όντως πανέξυπνη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Τhumbelina μπράβο σου που δεν καπνίζεις!Ενα περίεργο πράγμα οι περισσότερες νέες γυναίκες καπνίζουν του σκοτωμού.Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου διαθέτεις χιούμορ οπότε θα γελάσεις δεν θα τρομάξεις!Εγώ δεν καπνίζω αλλά έχω την γυναίκα μου και την κόρη μου που είναι χορηγοί των καπνοβιομηχανιών!

Unknown είπε...

εκτοςς απο γυναικα και κορη ΕΧΕΙς και την φιλη σου !! μην ξεχνιωμαστε..εδω και εγω.. φανατικη του ειδους! ας παει και το παλιαμπελο! απολαυση... σε βλεπω ! γελας..! αφου "ΤΟ ΑΝΩΦΕΛΟ" με παει... τι να κανω?

zeidoron dtsoukas είπε...

Γι'αυτό δεν τρομάζουν οι καπνοβιομηχανίες Καίτη μου,ξέρουν πως είστε εθισμένα άτομα!Ομως με λίγη βούληση θα το κόβατε χωρίς να στερηθείτε τίποτα.Οποτε μπορέσεις πήγαινε μια βόλτα στο μπλογκ της Μαρίας Τζιρίτα και διάβασε πόσο εύκολα κόβεται το ρημάδι:
http://mariatzirita.blogspot.com/2009/10/blog-post_24.html
Καλημέρα και πάλι!

Read more: Go to TOP and Bottom