Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Η κυρία Παχουλίδου κυνηγώντας νούμερα







Κι όμως έτσι αποκάλεσε τον εαυτό της ......κυρία Παχουλίδου Στεφανίδου!
Τι κάνει ο άνθρωπος για μερικές μονάδες παραπάνω στον πίνακα της AGB.
Οι εικόνες είναι από εκπομπή πριν ενάμισι μήνα με θέμα την παχυσαρκία των μικρών παιδιών.
Σήμερα είχε καλεσμένα κάποια παιδιά που κατάφεραν να χάσουν βάρος στο μεταξύ διάστημα και ξαναπρόβαλε τον εαυτό της ως παχύσαρκη!
Λυπούμαστε αλλά δεν καταφέραμε να πιάσουμε το υπονοούμενο και γι' αυτό αναδημοσιεύουμε ένα κείμενο από το blog της ΑΣΧΕΤΗΣ.


"Ανθρωποκεφτέδες"

Μια συνταγή μαγειρικής για ένα απλό,γρήγορο,εύκολο κι εύπεπτο φαγητό.
Το φαγητό μας λέγεται "άνθρωποκεφτέδες"!
Μπορεί να σοκάρει αλλά είναι δοκιμασμένο.

Σε μια μεγάλη αίθουσα με πολυκάναλα "μάτια" ανακατεύουμε,ψιλοκομένες ψυχές,μεγάλες δόσεις συναισθήματος κάθε είδους,ειλικρινές η προσποιητό,ρίχνουμε μπόλικο κλάμα,δάκρυα και χαχανητά για να μη μας κολήσει (αλάτι δεν θέλει γιατί εμπεριέχεται στα δάκρυα).
Επίσης βάζουμε διαφόρων ειδών μπαχαρικά,όπως ματαιοδοξία,φιλοδοξία,άγνοια,αγραμματοσύνη,απουσία αυτοσεβασμού κι άλλα παρεμφερή για καλύτερη γεύση και τ' ανακατεύουμε καλά μέχρι τελικής εξόντωσης.
Στο μεταξύ έχουμε προσθέσει και πολλούς μαϊντανούς,μα πάρα πολλούς!
Πλάθουμε σιγά σιγά το μείγμα για να πέφτουν ενδιάμεσα τα διαφημιστικά πακέτα!
Εν συνεχεία το κάνουμε μικρές μικρές μπαλίτσες του πιγκ πογκ και τις σιγοψήνουμε για όσο χρονικό διάστημα πουλάει.Μετά πάμε γι' άλλα!
Το σημαντικότερο σ' αυτή τη συνταγή είναι ότι δεν χρειαζόμαστε υλικά.Είναι ήδη "ψωνισμένα" και θα 'ρθουν μόνα τους.
Τα μόνα πράγματα  που χρειαζόμαστε είναι θράσος κι ένα κατάλληλο σκεύος.Αφού τα βρούμε,κατά προτίμηση πρωϊνομεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή,το φαγητό μας είναι πλέον έτοιμο.
Προσοχή!!!Σερβίρεται "ζωντανό"!
Σε περίπτωση ενοχλήσεων μετά το γεύμα,μην πάρετε το κέντρο δηλητηριάσεων.
Καλέστε το 166 και θάρθουν κάποιοι κύριοι με λευκούς μανδύες.
Από κει κι ύστερα αναλαμβάνει η επιστήμη.

13 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!!

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

Unknown είπε...

ΠΑΧΟΥΛΙΔΟΥ -ΞΕΠΑΧΟΥΛΙΔΟΥ το μονο που ειναι παχυ σε αυτη την γυναικα ειναι ο ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ (που προσπαθει με οποιο τροπο να προσταψει) και τα ΠΑΧΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ..κατα αλλα κενου ενδιαφεροντος και περιεχομενου και πολυ καθομαστε και ασχολουμαστε. της δινουμε βαρυτητα και δεν πρεπει. ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ" ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κ προβληματισμους.
Δημητρη μου εσυ καλα τα λες αλλα οχι να χαλασω φαια ουσια με το τι υπονοουμενα μπορει να θελει να πει Η ΚΕΝΗ ΚΥΡΙΑ !!! Φιλακια πολλα...

ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ είπε...

Καλησπέραα και απο μένα,
Μάλλον τρίζει η καρέκλα της και κάνει οτι περνάει απ'το χέρι της για να κρατηθεί.Άλλωστε κάτι ανάλογο έχει κάνει και η πρώτη διδάξας κυρία Οπρα και την οποία μιμήται.Εμένα πάντως σαν τηλεθεατή και σαν ευτραφούλα που είμαι μόνο θετικά συναισθήματα δε μου δημιούργησε.
Φιλιά.

ΥΓ. Την καλησπέρα μου στην Καίτη.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Anestis Ketsetzidis είπε...

Προσπεράστε όλους και όλες που ζούν και θησαυρίζουν, μέσα απο τα προβλήματα των Ελλήνων.
Καλές γιορτές
Καλά Χριστούγεννα.

Unknown είπε...

και την δικη μου καλησπερα γλυκο Μαρουλακι...!! Λειπεις...
τριζει η καρεκλα της.. ναι ? ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕς ? (αληθεια πανε ΟΑΕΔ?)ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΑΝΔΡΑ!
και εμεις εχουμε ανθρωπινες ανασφαλειες αλλα δεν τις βγαζουμε ετσι!! με ψηλα το κεφαλι το παλευουμε . οσο για τον φιλο Θαναση και την παρατηρηση του θα συμφωνησω, ΑΛΛΑ , υπαρχει και το ΑΛΛΑ... δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων απεναντι τους! ποσα παιδια ακουσαν στο σπιτι τους χθες οτι πεθανε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΡΑΛΗΣ ? ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ? Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ? (ποιοι ειναι τουτοι θα πουν?) (περισσοτερα ειναι τα σχολια για την ΚΑΘΕ Τατιανα..σε καθε σπιτι..)
καλο ξημερωμα ...

ΥΓ. τα ανθρωπινα πιρανχας και πως φαγανε τον "ΜΗΤΣΟ" τα παιδια μας τα ξερουν? αλλα ο ΜΗΤΣΟΣ και ο καθε Μητσος δεν "κανει νουμερα"!!!εκει να εστιασουμε...
πολλα φιλια και συγνωμη για το ξεσπασμα..

ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ είπε...

Kαλημέρα σε όλους και ιδιαίτερα στην Καίτη και το Μήτσο.
Αγαπητή Κατερίνα έχεις απόλυτο δίκιο,σαν αργόσχολη που είμαι για λίγο ακόμα, σε διαβεβαιώ οτι το πρώτο θέμα στις εκπομπές αυτές τις μέρες δεν εχει καμία σχέση μάυτά που αναφέρεις.Δυστυχώς βλέπω πολύ τηλεόραση.Οσο για την συγκεκριμένη Κυρία οσο το σκεφτόμουν χτες τόσο περισσότερο εκνευριζόμουν.Αυτή η καημένη και παρεξηγημένη ομάδα των παχουλών βάλλεται απο παντού!Εκτος απ τον ρατσισμό που αντιμετωπίζουν σε ολους τους τομείς(απ'το να αγοράσουν ρούχα μέχρι να βρουν δουλειά),εκτός απ'τις τύψεις που νιώθουν μια ζωη γιατι δεν είναι αδύνατοι(γιατί 'ετσι επιβάλλεται) και πολλά άλλα(μη σας κουράζω)έχουν και την κάθε ψευτοευαίσθητη παρουσιάστρια να πατάει στις πλα΄τες τους για να κάνει νούμερα.Το νούμερο!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ που θα λεγε και ο Μήτσος!!!!
Πολλά φιλιά.

zeidoron dtsoukas είπε...

Σκρουτζάκο καλημέρα,σ' ευχαριστώ πολύ!Και συ να περάσεις όμορφα και προπαντός με υγεία!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπημένη μου Καίτη πολύ χαίρομαι και για τον τρόπο που εκφράζεσαι και γιατί μέσα από τη σελίδα μου ήρθατε σε επαφή με το Μαρουλάκι!
Μόνο χαλάρωσε γιατί σε βλέπω πολύ φουρκισμένη.Οπως θα δεις σήμερα έβαλα αφιερώματα και για τους δυο που έφυγαν.Εψαχνα να βρω κάτι που να είναι κοντά στην πραγματικότητα γιατί ειδικά για τον Λάμπρακη γράφονται φοβερές ανακρίβειες και το γλύψιμο πάει σύννεφο!
Να είσαι καλά και πολλά φιλιά επίσης.

zeidoron dtsoukas είπε...

Θανάση μου ακριβώς έτσι είναι και 'γω προσωπικά κατάλαβα ότι η κυρία διακωμωδούσε την κατάσταση κάποιων ανθρώπων!Την καλημέρα μου!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ανέστη επίσης φίλε μου!Να είστε καλά και να περάσετε όμορφα στις γιορτές.
Απ' ότι είδα έχετε και χιόνια έτσι;
Ποιος τη χάρη σας!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαρουλάκι μου καλημέρα σου!
Ημαρτον που θα 'λεγε κι ένας γνωστός μου,πολύ αγανακτισμένη για το τίποτα.
Σίγα μην κάτσεις και δώσεις σημασία στην κυρία με τις παχιές τσέπες.
Αστη να μασκαρεύεται αφού έτσι της αρέσει!Πολλά φιλιά και θα τα πούμε.

IaTriDis είπε...

Μεγάλη ξεφτίλα! Λίγο το είδα για να δώ τι στο διάλο κάνει πάλι αυτή και συγχίστηκα! Τώρα βέβαια πρέπει να κάνει διπλή δουλειά γιατί ο Νίκος είναι άνεργος!!!

Read more: Go to TOP and Bottom