Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Καλό ταξίδι Σπύρο

Η ίδια η ζωή είναι ο πλέον απρόβλεπτος σεναριογράφος.Ψυχρός,σκληρός,χωρίς αισθήματα γράφει και δεν ξεγράφει!Προκαλεί δε ρίγη συγκινήσεων με το ξαφνικό κι αναπάντεχο τέλος των ιστοριών της.Πριν λίγα χρόνια ο Σπύρος,πρώτος ξάδερφος εκ γυναικός,πήρε τη μεγάλη απόφαση.Αφησε την πρωτεύουσα για να επιστρέψει στον τόπο που γενήθηκε.Με την αγαπημένη του σύζυγο εγκαταστάθηκαν στην όμορφη Πάρο,τα παιδιά τους μεγάλα δεν ακολούθησαν!Ζούσαν μια χαρά μακριά από το άγχος της μεγαλούπολης μέσα στην αγκαλιά της θάλασσας! Αλλαι όμως αι βουλαί του Κυρίου!Σήμερα έφυγε από κοντά μας κι απ' αύριο το μεσημέρι η Παριανή γη θα τον σφίγγει στην αγκαλιά της.Ο Θεός να δίνει δύναμη στη γυναίκα του και στα παιδιά του ν' αντέξουν τον πρόωρο χαμό του.Καλό ταξίδι φίλε!
Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη όλοι μας κι ο πιστός σου Βίκτωρας (το Λαμπραντόρ που λάτρευες)!

8 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Nα ζησεις να τον θυμασαι φίλε μου!

thumbelina είπε...

Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπό σας, που χάθηκε, ας είναι καλοτάξιδος, να ζήσετε να τον θυμόσαστε!

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δεν υπάρχει δυσκολότερο πράγμα στην ζωή μας από την διαχείριση απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου. Δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Μπορεί ο χρόνος να βοηθάει στην προσαρμογή της πραγματικότητας και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης να συνεχίζει την ζωή ,αλλά ένα κομμάτι αυτής της ζωής το παίρνει ο αγαπημένος που φεύγει μαζί του. Ακούγεται σκληρό αλλά έτσι είναι.
Κανένας παρήγορος λόγος λοιπόν δεν φτουράει σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά μόνο αξιοπρεπής προσαρμογή στην ζωή από δω και πέρα.
Και σε σένα φίλε εύχομαι στο βαθμό που σου αναλογεί ,όσο πιο ψύχραιμα να διαχειριστής ην λύπη σου για την απώλεια του φίλου σου και προ παντός απέφυγε να το κάνεις ..δικό σου και καταλαβαίνεις τι εννοώ. Γιατί και γω αυτό παθαίνω κάθε φορά που έρχομαι αντιμέτωπη με τέτοιες καταστάσεις. Και δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που μου συμβαίνει.
Καλό βράδυ να περάσεις κοντά στους αγαπημένους σου.

http://ligery.pblogs.gr
http://pygemos.blogspot.com
http://lygeri.pblogs.gr

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Να είστε εσείς γεροί και να τον θυμάστε.
Και να είστε σίγουροι ότι σας βλέπει.
Καλό ταξίδι Σπύρο...

logia είπε...

καλό ταξίδι κι από μένα
και δύναμη στη γυναίκα του και τα παιδιά του

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΠΥΡΟ

Βάσσια είπε...

Συλλυπητήρια Δημήτρη.

Να έχετε δύναμη και η οικογένειά του επίσης.
Να τον έχετε στην καρδιά σας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τα παρήγορα λόγια σας.Η χτεσινή μέρα του αποχαιρετισμού ήταν πάρα πολύ δύσκολη για όλους μας εκεί στα Μάρμαρα της Πάρου.
Να είστε καλά και καλό βράδυ σε όλους!

Read more: Go to TOP and Bottom