Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Βόμβα του Μίμη Ανδρουλάκη


Ακριβώς με το συμπλήρωμα δυο μηνών διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής του κόμματος και φίλα προσκείμενος,μέχρι πρότινος τουλάχιστον,στον πρωθυπουργό Μίμης Ανδρουλάκης εξαπολύει βόμβα μεγατόνων με συνεντευξή του στην αυριανή Realnews.
Ούτε λίγο ούτε πολύ προτείνει:
"Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης" και αφήνει αιχμές για τη λειτουργία του Πρωθυπουργικού γραφείου!
Σχολιάζει δυσμενώς την μεγάλη καθυστέρηση στην τοποθέτηση Γενικών Γραμματέων σε καίρια υπουργεία κι άλλα πολλά κι ενδιαφέροντα.
Αυτή η ξαφνική κι αναπάντεχη επίθεση εκ των έσω στην Κυβέρνηση τι μπορεί να σημαίνει;
Εκφραση πικρίας του Μίμη Ανδρουλάκη η κάτι πολύ σοβαρότερο που δεν γνωρίζουμε.
Ξέραμε για Κυβερνήσεις Εθνικής Ενότητας σε περιόδους σοβαρής πολιτικής κρίσης αλλά για Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης πρώτη φορά γίνεται λόγος.
Αν δεν είναι απλά έκφραση δυσαρέσκειας του κυρίου Ανδρουλάκη κι η συνέντευξη είναι καθ' υπαγόρευση,τότε κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να περιμένουμε τόσο στα εθνικά όσο και στα οικονομικά θέματα.

14 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.ΑΥΤΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!!!!ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ;ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ;ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΦΑΙΔΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΤΟ "ΜΟΥ" ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΛΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΣΑΝ Ο ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ.

Phivos Nicolaides είπε...

Όταν επιτέλους, θα μάθουμε στην Ελλάδα να λειτουργούμε συλλογικά και να σκεφτόμαστε για το κοινό καλό και όχι το αυστηρά κομματικό/ατομικό, τότε η εθνική συνεργασία για 'Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης' ή εθνική ενότητας δεν έχει τίποτα το κακό ή το πονηρό... Είναι θέμα πολιτικής κουλτούρας...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ο Μιμακος;;;;
Δυο λαλουν και τρεις χορεύουν χα χα

εμεινε εκτός παιδάκι μου
εκτος, τίποτα δεν λέει αυτο;

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Γνωστός "ντονμές" ο αριστερόφρων Ανδρουλάκης.
Αύριο θα ψάχνει δεξιότερα για να καλύψει την "ανάγκη" του.
Να δούμε τότε τι θα βρει.
Καλό βράδυ

Βάσσια είπε...

Το έχω παρατηρήσει, όποτε εκδηλώσω συμπάθεια για πολιτικό - μετά από λίγο με ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ....

Αυτό τώρα με έπιασε απροετοίμαστη.
Με μία γρήγορη αντίδραση θα πω ότι
μήπως ζήλεψε την Δαμανάκη;

Αχ, καλησπέρα Δημήτρη

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Θανάση κάργα στην αγανάκτηση σε βρίσκω!Χαλάρωσε,είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι.Πειραματίζονται,άλλωστε διαχειριστές της εξουσίας είναι.
Συγχωρεμένος και καλό βράδυ επίσης!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ μου Μπαρμπανίκο το πιο πιθανό αυτό είναι αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί ήταν και του περιβάλλοντος,άλλο αν δεν υπουργοποιήθηκε.Πάντως πολύ νωρίς ξεκίνησαν τα όργανα!
Να είσαι καλά κι αύριο με υγεία.
Χρόνια σου πολλά από τώρα,να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Φοίβο αυτό που λες είναι πολύ σωστό και μακάρι κάποτε να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο.Εδώ βέβαια ο "σύντροφος" Μίμης κινείται από καθαρά προσωπική πικρία,δεν μπόρεσε να χωνέψει το ότι δεν πήρε ένα οικονομικό χαρτοφυλάκιο!
Ατιμο πράγμα η ριμάδα η φιλοδοξία και ματαιοδοξία ταυτόχρονα.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλή μου Ρίκη αυτό που λες είναι αλλά,το παλικάρι δεν κρατήθηκε ούτε δυο μήνες!Πολύ βαριά αυτά που ξεστόμισε όντας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και θεωρητικά τουλάχιστον φίλος του πρωθυπουργού.Αν αρχίσει από τώρα ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του πάει το πουλάκι πέταξε.
Καλό βράδυ και καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Σταύρο δεν γνωρίζω τι είναι ο "ντονμές"!Υποθέτω όμως ότι σε καλύπτει το Ο.Φ.Α (όπου φυσάει άνεμος).Οπου βολευτεί ο άνθρωπος.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Δεν υπάρχει δυσκολότερο πράγμα από την εγκράτεια,που βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν συνοδεύεται από ματαιοδοξία αλλά μόνο από ταπεινότητα!
Ψιλά γράμματα αγαπητή μου Βάσσια όχι μόνο για πολιτικούς αλλά και για κοινούς θνητούς!Καλό σου βράδυ και καλή Κυριακή!

Unknown είπε...

αχ ελλαδα μας τι ακομα θα ακουσεις?
εμεις φταιμε ομως! τους δινουμε βημα και "λενε". και δεν λενε μονο..πραττουν κι ολας! οταν βγαινουν στα μπαλκονια ολοι τους, απο κατω υπαρχει λαος!!! για μια φορα να τους αφησουμε να μιλησουν σε αδειες πλατειες...για μια φορα σε εκλογες να παρουν ολοι μια 100% αποχη.! θα συμμαζευτουν καποτε, δεν μπορει..ισως τοτε κοιταξουν το κοινο συμφερον.
ΦΤΑΙΜΕ!!!!!ολοι τους απο εμας εγιναν..πανω στην πλατη την δικη μας πινουν και γλεντανε. μεταξυ τους οταν βρισκονται μια χαρα τα πανε...
Αχ Δημητρη μου!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ Κ ΚΑΛΑ!!
καλο βραδυ σε ολους... τα ονειρα δεν σβηνουν..

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπημένη μου Κατερίνα να είσαι καλά σ' ευχαριστώ!
Σίγουρα τα όνειρα δεν σβήνουν μόνο χρειάζονται κείνη τη μυστήρια δύναμη που θα κρατάει άσβεστη τη φλόγα τους!
Κι όσο για τους πολιτικούς άστους να κουρεύονται,θ' αργήσει αλλά θάρθει κι αυτή η μέρα που δεν θα βρούνε ούτε τη δικιά τους ψήφο.
Πολλά φιλιά και καλή Κυριακή!

Read more: Go to TOP and Bottom