Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ


ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ - ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ

Print this post Μεγάλη νίκη. Πολύ καλή η παρουσία της Εθνικήςστο Eurobasket. Ακόμα πιο σημαντικό το χάλκινο μετάλλιο. Με ηγέτη και κορυφαίο σκόρερ τον Σχορτσιανίτη, η Εθνικήςμας κέρδισε την Σλοβενία 57-55σε ένα πολύ δύσκολο και πολύ σφιχτό στις άμυνες παιχνίδι. Καθοριστικό το τρίποντο του αρχηγού μας Φώτση. Μεγάλη νίκη, πολύ καλό κουτσάρισμα από τον Καζλάουσκας που έχει μεγάλο μερίδιο στη νίκη και το μετάλλιο. Αυτή η Εθνική έχει πολύ μέλλον.


Πηγή:fimotro

6 σχόλια:

Vassilis είπε...

Μπράβο στα παιδιά, το άξιζαν.

Μπορεί λόγω των απουσιών και του νέου προσώπου της ομάδας να μην είμαστε σε θέση (δικαιωματικά) να πάρουμε το χρυσό, αλλά νομίζω ότι στο επόμενο Eurobasket θα πρέπει να το βάλουμε στόχο - έστω και αν παίξουμε πάλι με Ισπανία, κάποια στιγμή θα τους κερδίσουμε :)

Phivos Nicolaides είπε...

Πάντα ψηλά η Εθνική μας και ακόμη ψηλότερα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βασίλη καλημέρα!Το ευχάριστο με το μπάσκετ είναι ότι δεν έμεινε στάσιμο μετά το θρίαμβο του 87 σε πλήρη αντίθεση με το ποδόσφαιρο.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Φοίβο η επιτυχία απαιτεί δουλειά.Κι από ότι φαίνεται στο μπάσκετ δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους και μπράβο τους.

o Ξερόλας είπε...

Θα ενώσω κι εγώ τη φωνή μου με τους υπόλοιπους , για να συγχαρώ τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ , που ξέρουν να ΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και να κερδίζουν ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑ !

zeidoron dtsoukas είπε...

Αλλο επίπεδο,άλλη νοοτροπία φίλε Ξερόλα.Η εθνική ομάδα του Μπάσκετ είναι παγκόσμια δύναμη και φροντίζει να έχει διάρκεια.

Read more: Go to TOP and Bottom