Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Εθνική Ελλάδας γειά σου!Σ' ευχαριστούμε!



Νομοτελειακά κάποτε έρχεται το τέλος!
Κι αυτό το τέλος ήρθε πια και με τη βούλα για τη θρυλική ομάδα μας.
Μετά και το χθεσινοβραδινό ΣΟΚ θα πρέπει όλοι όσοι διαχειρίζονται τις τύχες της να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της.
Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου μας προσέφερε αυτό που ούτε καν μπορούσαμε να ονειρευτούμε.
Στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ το 2004 υποσκελίζοντας μεγαθήρια του Ευρωπαϊκου ποδοσφαίρου.Μας κάνανε περήφανους!
Τους  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  όλους,από το Ρεχάγκελ μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή της  ομάδας.
Πέτυχαν κάτι που φαίνεται απίθανο να ξαναγίνει!
Είναι κρίμα αυτή η ένδοξη ομάδα να διασύρεται.
Κύριοι της ΕΠΟ έχετε χρέος να διαφυλάξετε το κύρος της.
Σταματήστε τώρα τον κατήφορο.
Πάρτε μέτρα να αγωνίζονται τα Ελληνόπουλα στις ομάδες τους,ώστε να βγουν νέοι παίκτες που θα στελεχώσουν την καινούργια Εθνική ομάδα (καινούργια όμως από την κορυφή μέχρι τα νύχια!).
Είναι αηδιαστικό,προκλητικό και αντεθνικό το φαινόμενο να παρουσιάζεται Ελληνική ομάδα Α' Εθνικής με 25 αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις της.
Ξανά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από βάθους καρδίας για αυτούς που μας έκαναν να νιώσουμε Εθνική υπερηφάνεια το καλοκαίρι του 2004.

13 σχόλια:

Vassilis είπε...

έστω και αν ακόμα θεωρητικά δεν έχει χαθεί τίποτα για την πρόκριση, είναι φανερό ότι οι εμμονές στις ίδιες τακτικές και στους ίδιους παίκτες πληρώνονται. Ίσως είμαστε η μοναδική Εθνική Ομάδα με το λιγότερο ποσοστό ανανέωσης από το 2004 και μετά.

Global Greek είπε...

είμαι αρκετά άσχετη στα ποδοσφαιρικά... απλά αναρωτιέμαι αν αυτό δεν είναι γενικά παγκόσμιο φαίνομενο? οι άλλες εθνικές δεν έχουν αλλοδαπούς? της γερμανίας για παράδειγμα νομιζω οτι έχει αρκετους πολωνούς... ? Δεν είδα τι έγινε χθες οποτε ίσως γι'αυτό να μην πολυκατάλαβα την αγανάκτησή σου... Τις καλημέρες μου:-))

Γραφεας Πεζικου είπε...

Κάποια" κουρασμένα" παλικάρια που
"αποδεικνύουν"καθημερινά ότι στην τύχη φτάσαμε όπου φτάσαμε το 2004???....Δηλώνω με την ευκαιρία ότι είμαι και λίγο αδιάφορος, Δλδη προχωρώ παράλληλα και απ'την απ'έξω του επαγγελματικού αθλητισμού γενικώς

Phivos Nicolaides είπε...

Εθνική γειά σου ή γειά, θα το δείξει η συνέχεια, που όλοι ευχόμαστε και ελπίζουμε να είναι 'εθνική γειά σου'!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βασίλη έχεις δίκιο μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες για πρόκριση.
Τι νόημα θα έχει όμως με τέτοιες εμφανίσεις;Να πάμε να μαζέψουμε 3άρες και 4σάρες όπως επί Αλκέτα αν θυμάσαι;
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή προσώπων!Κι υπάρχει ένας Ελληνας προπονητής που θα μπορούσε να φτιάξει την καινούργια Εθνική.
Μιλάω για τον Νίκο Νόμπλια.Τι λες;

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή μου Global Greek τις καλησπέρες μου από την πατρίδα!
Στις Εθνικές ομάδες δεν αγωνίζονται αλλοδαποί,αν και κάποιες χώρες πολιτογραφούν λατινοαμερικάνους για να δυναμώσουν τις ομάδες τους.
Επειδή όμως η Εθνική απαρτίζεται από τους θεωρητικά καλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν αυτοί όταν όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν από 6 κι 7 ξένους παίκτες στην ενδεκάδα τους.
Ο δε Αρης έχει ένα μόνο Ελληνα!
Χτες φέραμε μια αστεία ισοπαλία στη Μολδαβία και λιγόστεψαν πάρα πολύ οι πιθανότητες για πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Χριστόδουλε καλησπέρα!
Σίγουρα για να πετύχεις κάτι χρειάζεται και η τύχη.
Κι εγώ δεν πιστεύω στον επαγγελματικό αθλητισμό αλλά,μ΄αρέσει το ποδόσφαιρο κι η Ελλάδα έχει πολλά ταλέντα.
Πρόσεξε κάθε φορά την πορεία της Εθνικής Ελπίδων,είναι πολύ καλή πάντα.
Μετά όμως αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν και δεν βρίσκουν θέση να παίξουν στις ομάδες τους γιατί τις έχουν καταλάβει λεγεωνάριοι,οι οποίοι έρχονται αφού έχουν ξοφλήσει στο εξωτερικό.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φοίβο δεν ήξερα ότι παρακολουθείς και ποδόσφαιρο!Ειλικρινά χαίρομαι.
Ακόμα κι αν τα καταφέρει τελικά η Εθνική και προκριθεί το γεγονός δεν αλλάζει.Το συγκεκριμένο τημ ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.Πρέπει να το καταλάβουν και οι ίδιοι και να αποσυρθούν.
Καλό βράδυ!

Vassilis είπε...

Μια χαρά επιλογή είναι ο Νόμπλιας, το έχει αποδείξει άλλωστε και με την Εθνική των νέων. Ίδωμεν.

Γραφεας Πεζικου είπε...

Προσυπογράφω ανεπιφύλακτα το σχόλιο που με απευθύνεις και ΔΕΝ έχω τίποτε να προσθέσω.Συμφωνώ κ κυρίως για τους ξένους παίκτες.. όπως π.χ.στον ΑΡΗ Θεσ/νίκης!

Πιγκουίνος είπε...

Θα διαφωνήσω. Η Εθνική ούτε το 2004 έπαιξε μπάλα ούτε τώρα παίζει μπάλα. Απλώς τότε είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και φτάσαμε στο σημείο να πάρουμε το EURO. Θυμηθείτε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες. Αν ο Θεός... ήταν δίκαιος ίσως να μην είχαμε περάσει ούτε στη δεύτερη φάση. Όπως ακριβώς συνέβη το 2008.
Κάποια στιγμή, όμως, η τύχη σε εγκαταλείπει και τρως δύο γκολ στην Ελβετία από το 83' και μετά και γκολ στη Μολδαβία στο 90' με συνέπεια από εκεί που έχεις την πρόκριση σχεδόν σίγουρη (θα άρχιζαν πάλι οι θριαμβολογίες!..), να τρέχεις να προλάβεις τα μπαράζ!
Ας το πάρουμε χαμπάρι: αυτό είναι το επίπεδό μας, μέχρι εκεί μπορούμε. Όλα αυτά τα χρόνια -και στο EURO 2004- η Ελλάδα έχει παίξει, για μένα, μόνο δύο πραγματικά καλά παιχνίδια. Στην Τουρκία (0-1) και στη Νορβηγία (2-2). Θυμάται κανείς κάποιο άλλο;

zeidoron dtsoukas είπε...

@Βασίλη και Χριστόδουλε καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Πιγκουίνο δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.
Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μέχρι κει μπορεί να φτάσει.
Θα συμφωνήσεις όμως ότι χρειάζεται να αλλάξει επιτέλους όλο το τημ του 2004 και να πάμε σε κάτι καινούργιο,όπως και για τους ξένους που έχουν κατακλύσει τα Ελληνικά σωματεία κάτι πρέπει να γίνει.
Να είσαι καλά,καλό Σαββατοκύριακο.

Read more: Go to TOP and Bottom