Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ξανά στόχος η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου


Ποιοι και γιατί πολεμάνε την ηρωική δασκάλα του Μ.Δερείου Χαρά Νικοπούλου;
Ως γνωστόν έχει μετατεθεί από τώρα για τη νέα σχολική χρονιά στη Θεσ/κη,αφού η κυρία Δραγώνα έκανε πράξη την απειλή της.
Η κυρία Δραγώνα της έχει απαγορεύσει,προφορικά όπως είπε η ίδια η κυρία Νικοπούλου,ακόμη και να προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις.
Το γραφείο Τύπου του υπ. Παιδείας όλως παραδόξως απάντησε στις 12:30 τη νύχτα πως δεν υπάρχει τέτοια απαγόρευση αλλά ότι είναι σε ισχύ ο υπαλληλικός κώδικας!!!
Δηλαδή τι εννοεί το διανυκτερεύον υπουργείο;
Ολα αυτά στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα όπου αναγκάστηκε να βγει η κυρία Νικοπούλου για να αποκρούσει την καταγγελία του Δημάρχου Ορφέα Εβρου,Πουλιλιού Ευάγγελου,ότι έχει μηνύσει μαθητές της.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να στείλει φαξ με τη μήνυση αλλά αντί αυτού ξαναβγήκε αργότερα να πει άλλα αντ' άλλων,πως έκανε μήνυση σ' αυτούς που τη χτύπησαν και της είχαν σπάσει το χέρι.
Τι ρόλο παίζετε κύριε Δήμαρχε και ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε;
Αντί να προστατεύετε αυτή τη σύγχρονη  ηρωίδα βγαίνετε και τη διαβάλλετε  δημόσια;
Στοιχειώδης ντροπή και μια σταλιά Εθνική περηφάνια δεν υπάρχει;
Η Χαρά Νικοπούλου είναι δασκάλα και κόρη ανώτατου δικαστικού κι όμως δεν χρησιμοποίησε το αξίωμα του πατέρα της για να επιτύχει έναν «καλό» διορισμό. 
Διορίστηκε στο Μεγάλο Δέρειο του νομού Εβρου, σε ένα Πομακοχώρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων, απομονωμένο, που κατοικείται μόνο από μουσουλμάνους Πομάκους. Δεν επέλεξε ως τόπο κατοικίας της κάποιο κοντινό αστικό κέντρο όπως το Σουφλί ή έστω το Μικρό Δέρειο, στο οποίο διαμένουν και χριστιανοί και λειτουργούν κάποιες έστω κρατικές υπηρεσίες. Δεν έκανε δηλαδή αυτό που έκαναν και κάνουν όλοι οι άλλοι συνάδελφοί της. Επέλεξε να μείνει με τον σύζυγό της στο χωριό που διδάσκει, κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριές της, κοντά στους ανθρώπους που εκτιμούν το έργο και την προσφορά της. Το νεαρό ζευγάρι μετέφερε ακόμη και τα πολιτικά του δικαιώματα στο χωριό και διαμένει εκεί, όχι μόνο τους μήνες του σχολικού έτους, αλλά ολόκληρο το χρόνο.
Αυτή ακριβώς η αγάπη προς τον τόπο και τους ανθρώπους του, αυτή η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά εκ μέρους τους, έγινε αιτία για την στοχοποίησή τους από τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου.
Και βλέπουμε τώρα να έρχονται αρωγοί των ξένων πρακτόρων ντόπιοι δημοτικοί άρχοντες και αξιωματούχοι του ίδιου του υπουργείου Παιδείας.
Τα λόγια είναι περιττά και οι σκοποί ολοφάνεροι!
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη δράση της αλλά και για το κυνηγητό που δέχεται η Χαρά Νικοπούλου.

8 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Οσο τα μαντήλια θα τους σφίγγουν τα μάτια δεν θα μπορέσουν να δουν γιατί και τα χέρια είναι δεμένα, σε μικροσυμφέροντα και εξυπηρετήσεις.
Πώς θα λύσουν τα μαντήλια;

Ανώνυμος είπε...

Διορθώστε τον σύνδεσμο του "εδώ" (μπορείτε να διαβάσετε...), διότι δεν οδηγεί πουθενά.

Χθες ο Κ. Χαρδαβέλλας είχε εξαιρετική εκπομπή στον "Αθέατο Κόσμο" για την Χ. Νικοπούλου.

Βάσσια είπε...

Τελικά, ίσως της βγει σε καλό.

Με όλη αυτή την "επίθεση" που της κάνουν, θα την αποδώσουν και παραπάνω ιδιότητες.

Αν πάλι επιθυμούν να αποπροσανατολίσουν γενικώς.... άδικα.
"Βλέπουμε" καλά ακόμη!

Καλησπέρα :-)

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντιγόνη μου πολύ σωστά το επισημαίνεις,μόνο που στην προκειμένη τα μικροσυμφέροντα τους οδηγούν στα όρια της Εθνικής προδοσίας!
Οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι,απλά στο θρήσκευμα είναι μουσουλμάνοι και το Μ.Δέρειο είναι Ελληνικό έδαφος κι η δασκάλα στάλθηκε από το Ελληνικό υπουργείο Παιδείας να διδάξει την Ελληνική Παιδεία!Οποιος δεν το καταλαβαίνει κι ασχολείται με τα κοινά τότε κάτι άλλο πρεσβεύει υπογείως.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε ο σύνδεσμος δεν είναι λάθος!Παραπέμπει σε όλα τα άρθρα του ΖΕΙΔΩΡΟΝ που αφορούν την κυρία Νικοπούλου.Προφανώς πατήσατε και σας βγήκε πρώτο το παρόν άρθρο,αφού είναι το πιο πρόσφατο κι εκεί μπερδευτήκατε.Προχωρήστε παρακάτω τη σελίδα να διαβάσετε και τα υπόλοιπα.
Καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου δεν ξέρω αν θα είναι για το καλό της,άρα κάποιων άλλων το κακό,πάντως με το τέλος της σχολικής χρονιάς η δασκάλα εγκαταλείπει το χωριό αφού έχει ήδη μετατεθεί στη Θεσ/κη!Είναι κρίμα κι άδικο ενώ έχει προσφέρει τα πάντα για την Ελλάδα να την καταδιώκουν λες κι είναι ο χειρότερος πολίτης αυτού του τόπου.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Την εβλεπα την εκπομπη Ζει μου αλλα στο τελος με πηρε ο υπνος
Τι εγινε τελικα με τον Δημαρχο, της εστειλε τις μην. ή μπα;

zeidoron dtsoukas είπε...

Ποιες μηνύσεις Ρίκη;
Παραμύθια έλεγε ο άνθρωπος και μόλις του ζήτησε το φαξ εξαφανίστηκε για να βγει μετά να δηλώσει πως κατάλαβαν λάθος κι ότι αυτός μιλούσε για τη μήνυση κατά της οικογένειας που την είχε ξυλοκοπήσει και της είχαν σπάσει το χέρι.
Είναι ο ίδιος δήμαρχος που τον Ιούνιο του 2008 της είχε κάνει έξωση από τη δημοτική οικεία που δίνεται στο δάσκαλο που επιλέγει να μείνει στο χωριό κι όχι στα αστικά κέντρα της περιοχής.Τι ψάχνεις,υπάρχει ολόκληρο δίκτυο προπαγάνδας κι ο δήμαρχος είναι ένα μόνο από τα γρανάζια του.

Read more: Go to TOP and Bottom