Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

Αγρίνιο: Άγρια επίθεση δέχθηκε 54χρονη από Πιτ Μπουλ, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο (φωτο)


Στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος Αγρινίου μια 54χρονη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από Πιτ Μπουλ με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα που δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει πώς το ένα από τα δύο σκυλιά της ίδιας ράτσας βγήκε από την αυλή γειτονικού σπιτιού, το είδε να κινείται απειλητικά εναντίον της.

Στη διάρκεια της επίθεσης ο σκύλος την δάγκωσε με αγριότητα το δεξί της χέρι και τα τραύματα θα ήταν ακόμα πιο βαθιά αν δεν φορούσε ρολόι και κάποια κομποσκοίνια, όπως ανέφερε η ίδια στο AgrinioTimes.gr

Η γυναίκα τελικά λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έφθασε και η Αστυνομία και, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέλαβε τον πατέρα του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Η 54χρονη είναι σοκαρισμένη από περιστατικό ενώ το χέρι της εξακολουθεί να πονά από τις δαγκωματιές που δέχθηκε.

*Οι φωτογραφίες από τα τραύματα έχουν υποστεί επεξεργασία.




https://www.agriniotimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom