Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026

Ιδιοκτήτης μπούκαρε σε σπίτι ενοικιαστή και τον απείλησε με τσεκούρι - «Μου είπε ότι εάν δεν του φέρω 200 ευρώ, θα με σκοτώσει»


Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε βάρος ενός ενοικιαστή σπιτιού, τον οποίο απείλησε με τσεκούρι ο ιδιοκτήτης, λέγοντας πως θα τον σκοτώσει εάν δεν του δώσει τα χρήματα που υποτίθεται ότι του χρωστούσε.

Την ώρα που ο ενοικιαστής ήταν στο διαμέρισμα και κοιμόταν, ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο, και αντίκρισε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κρατούσε ένα τσεκούρι και τον απείλησε, προφασιζόμενος πως του χρωστούσε ενοίκια, ενώ ο ενοικιαστής είχε προπληρώσει.

«Κοιμόμουν, μου λέει “σήκω πάνω, αύριο αν δεν μου φέρεις 200 ευρώ θα σε σκοτώσω“, και τον ρώτησα γιατί, και του εξήγησα πως πρώτα θα έρθει ο λογαριασμός και μετά θα πληρώσω. Φοβήθηκα και πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία» ανέφερε ο ενοικιαστής, μιλώντας στον Alpha.

Όταν έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο, συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom