Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Ακόμα ένα blog !



Αγαπητοί φίλοι μέσα στο γενικό χαμό και στον καύσωνα ξεκινάει σήμερα ετούτο δω το blog.Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι "για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ"!

Δεν εθελοτυφλούμε,ούτε ζούμε σ' άλλη χώρα.Ζούμε και μεις στον τόπο όπου ανθεί η Δημοκρατία των ολίγων,η δημοκρατία των εχόντων χρήμα κι εξουσία,η δημοκρατία με τους περισσότερους διεφθαρμένους στον κόσμο.

Ζούμε στη χώρα που ο πρόεδρος της Βουλής δεν διστάζει να προτείνει τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο με την οποία θα πληρώνει ο λαός τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία των βουλευτών που δεν εξασκούν το επάγγελμά τους.

Βέβαια μπροστά στην γενική κατακραυγή την απέσυρε αλλά κανένας δεν μας πείθει ότι δεν θα την επαναφέρει στα μουλωχτά μόλις περάσει η μπόρα.

Δεν ερχόμαστε λοιπόν να φτιάξουμε το ξεχαρβαλωμένο πολιτικό μας σύστημα,απλά σε μια εποχή που οι κρατούντες βάλανε σκοπό να φιμώσουν τους bloggers είπαμε να ενώσουμε και τη δικιά μας φωνή διαμαρτυρίας κι όπου βγεί.΄

Πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση και στην απρόσκοπτη διακίνηση των ιδεών με απόλυτο σεβασμό στις απόψεις των άλλων.

Οσο περισσότερες ελεύθερες φωνές ακούγονται,τόσο το καλύτερο.

Το βίαιο κλείσιμο του pressmme την προηγούμενη εβδομάδα και η μήνυση τώρα στο troktiko δείχνουν καθαρά πως τη σούπα τη χαλάνε οι bloggers.

Με πολλούς από σας γνωριζόμαστε μέσα από τις φιλόξενες σελίδες του skeftomasteellhnika.gr αλλά κι από σχόλια σε πολλά άλλα blogs.

6 σχόλια:

kallitzakis είπε...

Καλή τύχη στην μπλοκόσφαιρα και καλά ξεμπερδέματα...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Χαιρόμαστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ που ενας ΔΥΝΑΤΟΣ αρθρογράφος, πήρε τ`οπλο του και μπαίνει δυναμικά στη μάχη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ διακίνησης ιδεών. Την ώρα που άλλοι βλέποντας τον κίνδυνο, το "κόβουν λάσπη", κάποιοι ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ διαλέγουν τη δύσκολη στιγμή και μπαίνουν στη φωτιά. Τι να πούμε εμείς. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ φίλε και η είσοδός σου στη bloggoσφαιρα, να σημάνει και το τέλος της δυναστείας των υποτιθέμενων ... ¨μεγάλων".

Σταυρούλα είπε...

Zeidoron καλώς ήρθες στο χώρο!
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη.

Πιγκουίνος είπε...

Επ, καλώς τον!!! Καλή δύναμη, καλή επιτυχία!!!

angel είπε...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα φίλε μου!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή αρχή, εύστοχες αναρτήσεις, επιτυχίες παντού και πάντα!!

apneagr είπε...

Καλώς ήρθες στο χώρο!
Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη.

apneagr

Read more: Go to TOP and Bottom