Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009

Προσέξτε μην έρθουν οι κομμουνιστές και σας τα πάρουνΔόθηκαν χτες στη δημοσιότητα οι λίστες με τα πόθεν έσχες των πολιτικών μας.
Πάμπλουτοι οι περισσότεροι και ιδιαίτερα οι αρχηγοί των κομμάτων πλην Αλέκας(πεινάει η καημένη)!

Τα στοιχεία ελέγχθηκαν αρχικά από ορκωτούς ελεγκτές - λογιστές και στη συνέχεια από ειδική επιτροπή ελέγχου, στην οποία προεδρεύει ο γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής Αναστ. Νεράντζης και μετέχουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και εν ενεργεία δικαστικοί, αντιπρόεδροι του Συμβουλίου Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Από τις αναλυτικές εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών δεν διαπιστώνεται καμία παράβαση, πλην όμως, από την Επιτροπή σημειώνεται η δυσχέρεια διακρίβωσης αν δικαιολογείται η απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, σε σχέση με το ύψος των πάσης φύσεως εσόδων, σε συνδυασμό με τις δαπάνες διαβίωσης των υπόχρεων.
Δυσχέρεια διακρίβωσης!Ποιητική έκφραση της επιτροπής ελέγχου.
Να είναι καλά οι άνθρωποι και να τα χαίρονται αφού είναι νομίμως κτηθέντα!
Ποιός ξέρει με τι κόπους βάσανα και στερήσεις κατάφεραν ν' αποκτήσουν αμύθητες περιουσίες.
Φίλε εργάτη,υπάλληλε,αγρότη,συνταξιούχε πως περιμένεις αυτοί οι άνθρωποι να έρθουν στη θέση σου και να σε νιώσουν;Ο φτωχότερος από δαύτους έχει 100.000 ευρό εισόδημα φανερά!
Οταν εμείς στο τέλος κάθε μήνα ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε τρόπους να πληρώσουμε το νοίκι,τα φροντιστήρια της δωρεάν παιδείας και τους λοιπούς τρέχοντες λογαριασμούς,οι εν λόγω απολαμβάνουν τα "αγαθά" που τους προσφέρει απλόχερα η Ελληνική Δημοκρατία την οποία με τόση αφοσίωση υπηρετούν.
Και να θέλουν δεν μπορούν να έρθουν στη θέση μας!Ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον καταλαβαίνει.


6 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Εξαιρετική ,εντυπωσιακή και επιτυ
χημένη η ανάρτησή Σας,με συνεκίνησε σφόδρα στο σημείο εκείνο του πορίσματος,ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ
ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ+ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΤΗΘΕΝΤΑ=
ΑΛΑΛΟΥΜ λοιπόν" αφού το Νόμιμον
είναι και Ηθικόν"?Και το χειρότε
ρο είναι ότι πάμε από το κακό στο
Κάκιστο,χωρίς καμιά απολύτως αντί
δραση!Κάτι ξέρανε λοιπόν αυτοί που πολέμησαν με πάθος το αντίβαρον-αντίπαλο δέος-Ανατολικόν Μπλόκ?
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Global Greek είπε...

ρόδα είναι και γυρίζει... Ασε που επί οικονομικής κρίσης αυτοί ήταν που ανησύχησαν περισσότερα γιατί είχαν κάτι να χάσουν..:-)

Γραφεας Πεζικου είπε...

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι η ρόδα γυρίζει νομίζω ότι έχει σταματήσει στο πουθενά πλέον και αυτό είναι το πλέον ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ

Leviathan είπε...

Vre autoi den exoun na fane...eleos...kalimera!

Γραφεας Πεζικου είπε...

'Οντως ΔΕΝ έχουν τα πρός το ΖΕΙΝ
εγώ ανέλαβα την πρωτοβουλία"οι
έχοντες και κατέχοντες "να τους ενισχύσουμε τους δύστυχους!ΝΤΡΟΠΗ

zeidoron dtsoukas είπε...

@ Φίλε Χριστόδουλε,βλέπω έχεις φορτώσει κανονικά με τους εθνοπατέρες μας.Δυστυχώς με τη δική μας ψήφο εκλαίγονται.Να είσαι καλά,καλό μήνα!

@ Global Greek,ρόδα είναι και γυρίζει αλλά όλο εμείς είμαστε από κάτω!Δεν ξέρω αν εκεί μακριά που είσαι μαθαίνεις τα πάντα για την Ελλάδα.
Καλό μήνα εύχομαι!

@ Leviathan καλώς ήρθες!Μη το γελάς πεινάνε πραγματικά.Δεν είδες που εκτός από χρήματα παίρνανε και λεμονοστίφτες,φαξ και φωτοτυπικά από τη ΖΗΜΕΝΣ;Καλό μήνα φίλε!