Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Τα ζώα κάνουν εξωτερική πολιτική

Η ..."ΜΑΡΙΚΑ" ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΝΤΟΡΑ... ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ! !

ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ! ! !

Από την περασμένη Παρασκευή η αγελάδα του Β. Μητανίδη κρατείται στην Αδριανούπολη και την Τετάρτη όλοι την περιμένουν πίσω ύστερα από 21 μέρες καραντίνας, όπως προβλέπει ο νόμος. Στο μεταξύ, όμως, η είδηση «χτυπιέται» στα πρωτοσέλιδα πολλών τουρκικών εφημερίδων, δίπλα στον Ερντογάν και τις εξελίξεις του σκανδάλου Εργκένεκον: «Εισβολή ελληνικής αγελάδας στην Τουρκία!» Και το Διαδίκτυο παίρνει φωτιά:

«Παιδιά, οι αρχές πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο μήπως η αγελάδα είναι μέρος ενός ελληνικού σχεδίου για βιολογικό πόλεμο» ανησυχεί ένας γείτονας. Ενας άλλος, όμως, αισθάνεται... εθνικά ταπεινωμένος: «Τι ντροπή! Πώς κατάφερε να μπει η αγελάδα στη χώρα μας χωρίς χαρτιά και διαβατήριο;» Και κάποιος τρίτος εισηγείται: «Να τη σφάξουμε και να μοιράσουμε το κρέας της στους φτωχούς σαν μια συμβολική κίνηση»

Οι Ελληνες απαντούν: «Η αγελάδα είναι ελληνική. Δώστε την πίσω, γιατί θα έχουμε πόλεμο. Εχει τον κωδικό "Μαρίκα" και είναι αμφίβιος καταδρομέας για ανακατάληψη εδάφους. Δεν μπορεί να κρατείται ως κατάσκοπος σε τουρκικό στάβλο» Μερικοί, όμως, εμφανίζονται απαισιόδοξοι: «Πάει η Μαρίκα, έγινε μπιφτέκια...»

Η συνέχεια του σίριαλ θα παιχτεί σε τρεις μέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Μακάρι η Μαρίκα να γυρίσει σώα και αβλαβής από την περιπέτειά της. Γέννησε, άλλωστε, πριν από επτά μήνες και θα λαχταράει να δει και το μοσχαράκι της...

6 σχόλια:

ΛΕΝΑ είπε...

βλέπω μπαινεις κανονικα στο παιχνιδι και με βαρεα οπλα!!!

καλη συνεχεια φιλε μου

zeidoron dtsoukas είπε...

Λένα σ' ευχαριστώ,να είσαι καλά!

Τασολάμπρου Χρυσούλα είπε...

Καλή Αρχή!!!!!
Καιρός ήταν να κάνεις δικό σου blog φίλε zeidoron.

zeidoron dtsoukas είπε...

Χρύσα σε ευχαριστώ πολύ.Με φάγανε η φίλη σου και η κόρη μου!
Ε!!!το 'κανα κι ο Θεός βοηθός!

Global Greek είπε...

και αναπτύσετται έξοχα! oσο για την Μαρίκα να τους στείλουμε κι άλλες να τρελαθούν!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Global Greek δεν είναι άσχημη η ιδέα σου!Η μήπως να τους στείλουμε χοίρους,τι λες;

Read more: Go to TOP and Bottom