Τα κενά και τις αντιφάσεις που εμφανίζει η εκδοχή του βαρυποινίτη και του αρχιφύλακα για τη δολοφονία του 44χρονου Έλληνα ισοβίτη μέσα στις φυλακές Δομοκού το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (15.2.26) εξετάζουν οι Αρχές.
Τα τραύματα και η απουσία ενδείξεων πάλης
Οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι ο 38χρονος βαρυποινίτης επιχείρησε να προστατεύσει τον αρχιφύλακα, ακινητοποιώντας τον ισοβίτη. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς στο κεφάλι, ενώ δεν εντοπίστηκαν σημάδια πάλης.
Γεγονός που ενισχύει το σενάριο να μην προηγήθηκε συμπλοκή και οι πυροβολισμοί να ήταν άμεσοι.
Ιδιαίτερη βαρύτητα αποδίδεται και στα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, καθώς στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του 38χρονου βαρυποινίτη.
Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή υπήρχαν αναφορές ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του γνωστού βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ωστόσο αυτό πλέον εξετάζεται καθώς ενδέχεται ο ίδιος να αποχώρησε πριν από την δολοφονία.
Ωστόσο η αστυνομία έχει λάβει γενετικό υλικό και από γνωστό Αλβανό βαρυποινίτη, έπειτα από μαρτυρίες που τον συνδέουν με την υπόθεση.
Δεν αποκλείεται όλα συνδέονται με συμβόλαιο θανάτου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου