Ένας 40χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στο χωριό Μαυρονέρι του Κιλκίς, αφού τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που χειριζόταν τον επαγγελματικό του εξοπλισμό.
Μια τραγωδία που συγκλόνισε όλο το χωριό Μαυρονέρι στο Κιλκίς. Ο 40χρονος κρεοπώλης Νίκος Θεοδωρίδης τραυματίστηκε θανάσιμα το πρωί της Τετάρτης (12.11.2025), όταν έκοψε κατά λάθος τη μηριαία αρτηρία του, ένα τραύμα που έθεσε άμεσα τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο 40χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Κιλκίς και στη συνέχεια στο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε πολλαπλές επείγουσες ιατρικές προσπάθειες χωρίς ωστόσο οι γιατροί να καταφέρουν να ελέγξουν την ακατάσχετη αιμορραγία.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η απώλεια αίματος ήταν τόσο μεγάλη που ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Η τοπική κοινωνία του Μαυρονερίου πενθεί, καθώς οι συγγενείς και οι φίλοι του Νίκου Θεοδωρίδη ετοιμάζονται να τον αποχαιρετήσουν. Ήταν μια γνωστή και αγαπητή μορφή στο χωριό.
Η κηδεία του θα τελεστεί το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου