Εντοπίστηκε ο οδηγός, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο λαιμό
Πανικός επικράτησε στο Χαλάνδρι το απόγευμα του Σαβάττου, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (65-67), με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις πολίτες. Αμέσως μετά το ατύχημα, εξαφανίστηκε από το σημείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε στάση, έχει τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ υπάρχουν και άλλοι δύο που έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά και επίσης έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο.
Ο οδηγός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μετά την πρόσκρουση έμεινε στο σημείο και αυτοτραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.
Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και λίγη ώρα αργότερα τον εντόπισε τραυματισμένο στο λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, με το οποίο πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε.
Στη συνέχεια ο οδηγός μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, μαζί με τα τρία άτομα που τραυμάτισε.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του Mega
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου