Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου


ΕΜΠΑΡΓΚΟ (οι ελικοπτεράδες) ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ
Αλλόκοτες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής

«Ό,τι είναι δυνατόν φαίνεται πως κάνει η δημοτική αρχή της Αντιπάρου, προκειμένου να ανακόψει το τουριστικό ρεύμα στο νησί και μάλιστα στο πιο υψηλό οικονομικό πακέτο των παραθεριστών που δέχεται».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
«Η Ελλάδα μπορεί»

«Ένα τυχαίο γεγονός πέρσι το καλοκαίρι, «ακραίο» όπως μας είπε ο οικονομολόγος κ. Στέφανος Μικρόπουλος, ήταν αυτό που έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία του ανοιχτού συνεδρίου στην Πάρο με τίτλο, «Η Ελλάδα Μπορεί».

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ: Κόντρες στο Δημοτικό Συμβούλιο

«Στο τέλος της συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αντιπάρου στις 28/6 πήρε το λόγο ο κ. Κώστας Γρίσπος και ζήτησε να επανέλθει στην επιτροπή η συζήτηση για το έργο «ανάθεση χαρτογράφησης και καταγραφή περιπατητικών διαδρομών, σημείων και περιοχών περιβαλλοντικού και τουριστικού ενδιαφέροντος Αντιπάρου».

Ψίθυροι... καλοκαιρινοί
«Μιας και πιάσαμε την Αντίπαρο σήμερα, αυτή η ιστορία του Γρίσπου - που έγινε το μπάχαλο με τον Βασιλόπουλο - εγώ την κατανοώ απόλυτα. Ο Γρισπώφ λοιπόν, ήταν μόνος του επί μέρες στα βουνά της Αντιπάρου με τρεις φοιτήτριες του Πολυτεχνείου! Μεταξύ μας τώρα, εγώ στο θέμα είμαι κατά του Γρίσπου, διότι ε... Όλα δικά του τα ήθελε...».

Προτάσεις Κυδωνιέως για τον παραδοσιακό οικισμό Παροικιάς
«Ο τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου (Παροικιάς), κ. Ευθύμιος Κυδωνιεύς κατέθεσε στις 23 Ιουνίου τις προτάσεις του για την αναβάθμιση και προβολή της Παλαιάς Αγοράς και του παραδοσιακού οικισμού της Παροικιάς».

«Σεβασμός στο διαφορετικό» άνευ όρων; | Της Μπ. Μπιζά
«Βασικό σύνθημα των «προοδευτικών» πολιτικών είναι: «Σεβασμός στο διαφορετικό». Κι ένα άλλο συναφές, λίγο πιο... προοδευτικό, «Όλοι είμαστε διαφορετικοί κι όλοι ίσοι».

Η ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου
«Ο ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει ωριμότητα που όμοια του έχει να συναντηθεί σε τοπικό επίπεδο πολλά χρόνια από τοπική πολιτική οργάνωση».

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ: Ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών
«Ο Δήμος Πάρου, στο πλαίσιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, ανακοίνωσε τη ρύθμιση οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως τις 29-2-2012, με βάση τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ)».

Ως πότε θα είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι;
«Νέο κρούσμα άγριας θανάτωσης ζώων είχαμε προ ολίγων ημερών στην Πάρο».

Το πρώτο βήμα | Του Κιμ. Κοτσώνη
«Οι πολίτες μετά το εκλογικό σοκ του Μαΐου έδωσαν, πριν λίγες ημέρες, την τελική εντολή σε όλους εκείνους που την διεκδίκησαν, να σταματήσουν οι κραυγές, να κατεβούν οι παραπλανητικές ταμπέλες των ιδεοληψιών και άλλων φθαρμένων συνθημάτων της εποχής της Μεταπολίτευσης».

Φεστιβάλ στο Πάρκο Δήμου Πάρου
«Ανακοινώθηκε από το Πολιτιστικό - Περιβαλλοντικό Πάρκο Δήμου Πάρου το πρόγραμμα του Φεστιβάλ για το καλοκαίρι».

Τσάκα - τσούκου ball στην EΠΣΚ
Όλο το παρασκήνιο της Γενικής Συνέλευσης

«Η συνέλευση (που τελείωσε αργά τα μεσάνυχτα) είχε μερικά χαρακτηριστικά που έδειξαν και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των σωματείων των νησιών μας, καθώς με διαφορετικό σκεπτικό αντιμετωπίζουν οι παράγοντες των νησιών μας το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες