Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Κέρκυρα: Νεκρές ανασύρθηκαν δύο γυναίκες από την Ουκρανία από τη θαλάσσια περιοχή στο Σιδάρι (βίντεο)


Νεκρές ανασύρθηκαν οι δύο γυναίκες που αναζητούνταν στη θαλάσσια περιοχή στο Σιδάρι της Κέρκυρας από το μεσημέρι της Δευτέρας (30.9.24).

Σύμφωνα με τo kerkyrasimera.gr, oι δύο γυναίκες, τουρίστριες από την Ουκρανία 50 και 30 ετών, μάνα και κόρη, βρίσκονταν στην παραλία Αποτρυπητή για κολύμπι παρά το γεγονός ότι η θάλασσα στην Κέρκυρα είναι ταραγμένη λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. 

Σύμφωνα με το enimerosi.com, κινδύνεψε η μια γυναίκα και η άλλη έσπευσε κολυμπώντας να τη βοηθήσει. Δεν τα κατάφερε κι έτσι έχασε τη ζωή της και αυτή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γυναίκες, που αναγνωρίστηκαν από το βραχιολάκι στον καρπό τους, έμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ επισκέπτονταν την Κέρκυρα και τη συγκεκριμένη περιοχή κάθε χρόνο.

Διασώστες της Πυροσβεστικής προσέγγισαν τις σορούς των δύο γυναικών από την πλευρά του γκρεμού στην παραλία, καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν στο σημείο από θαλάσσης λόγω των μεγάλων κυμάτων.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί βόρειο άνεμοι και τα κύματα παγιδεύουν τους κολυμβητές καθώς τους παρασέρνουν προς τα μέσα και όχι προς την ακτή.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες