Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν σοβάδες σε τάξη Λυκείου εν ώρα μαθήματος (βίντεο)


Οι μαθητές της πρώτης τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης τρόμαξαν όταν έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σχολικής αίθουσας του δευτέρου ορόφου και μάλιστα εν ώρα μαθήματος.

Οι σοβάδες έπεσαν σχεδόν πάνω στο τελευταίο θρανίο, με τον μαθητή να μην τραυματίζεται από τύχη.

«Εν ώρα μαθήματος χθες έπεσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το ταβάνι ακριβώς πίσω από τον μαθητή, τον πέρασε ξυστά», λέει στο MEGA, η Βάσω Κοχλιαρίδου, μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

«Τρομοκρατήθηκαν τα παιδιά, η καθηγήτρια τα πήρε και εκκένωσε την αίθουσα», ανέφερε. Σύμφωνα με την κ. Κοχλιαρίδου, υπάρχουν προβλήματα στο σχολείο και για αυτό έγινε παρέμβαση στον δήμο ενώ κατατέθηκαν και φωτογραφίες.

«Είναι ένα μπαλάκι που παίζεται με τη Δευτεροβάθμια, την ενημερώσαμε χθες, μας παρέπεμψε στον δήμο, η αντιδημαρχία μάς παρέπεμψε στη διεύθυνση τεχνικών έργων. Έχουμε καταθέσει τα προβλήματα που έχει το σχολείο, ήρθε κλιμάκιο, είδε τα προβλήματα, παρόλα αυτά μας είπαν ότι μπορούν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν το σχολείο κανονικά», είπε.

«Το ότι δεν έχουμε περαιτέρω προβλήματα, είμαστε πολύ τυχεροί. Λείπανε κάποια παιδιά και οι υπόλοιποι μαθητές κάθισαν σε μεγαλύτερη απόσταση το ένα από το άλλο. Αν τα παιδιά ήταν κανονικά στις θέσεις τους, τώρα θα μιλούσαμε για τραυματισμούς μαθητών», σύμφωνα με την κ. Κοχλιαρίδου.

«Έρχεται συνεργείο του δήμου μέσα στο σχολείο και το μόνο που το ενδιαφέρει, βλέπει τα προβλήματα, είναι να διαχωρίσει τις τάξεις στον τρίτο όροφο για να συγχωνευτεί», σχολίασε.

https://eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες