Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Βόλος: Καταδικάστηκε 38χρονη που χτύπησε ΑμεΑ και πήγε να κλέψει τον πατέρα του


Αρνήθηκε κάθε κατηγορία 38χρονη στον Βόλο που μηνύθηκε από οικογένεια, η οποία την κατήγγειλε ότι έφτασε στο σημείο να ξυλοκοπήσει μέλος της και συγκεκριμένα, έναν 25χρονο με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του 25χρονου χθες στο δικαστήριο και όπως αναφέρει το gegonota.news, η 38χρονη αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του, με ανοιχτό το παράθυρο. Όμως, η γυναίκα έγινε αντιληπτή από τον γιο του και τράπηκε σε φυγή βρίζοντας.

Ωστόσο, μόλις ο πατέρας απομακρύνθηκε, εκείνη πήγε έξω από το σπίτι και απειλούσε να βάλει φωτιά για να καούν η σύζυγος και ο 25χρονος γιος του. Μάλιστα, μόλις αντίκρισε τον 25χρονο με ειδικές ανάγκες, η κατηγορούμενη του επιτέθηκε, γρονθοκοπώντας τον, σύμφωνα με τη μήνυση.

Όταν ο πατέρας επέστρεψε σπίτι, η 38χρονη τράπηκε ξανά σε φυγή, ενώ ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Χθες κατά τη διάρκεια της δίκης η 38χρονη που μένει στην ίδια γειτονιά με τους μηνυτές, αρνήθηκε κάθε κατηγορία. “Δεν έκανα τίποτα και ντρέπομαι να βγω στη γειτονιά, γιατί με φωνάζουν κλέφτρα και πρεζόνι. Εάν το είχα κάνει θα ζητούσα συγγνώμη”, είπε και κατέθεσε τα έγγραφα παρακολούθησης του προγράμματος λήψης βουπρενοφρίνης από τον ΟΚΑΝΑ.

Της προτάθηκε από το δικαστήριο να παρέχει κοινωφελή εργασία και δήλωσε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί γιατί είναι άρρωστη και καταδικάστηκε σε 16 μήνες με αναστολή.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες