Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία στο Παναιτώλιο - Στο νοσοκομείο με δέκα ράμματα (βίντεο)

Αστυνομική έφοδος σε οικίες Ρομά στο Παναιτώλιο, βρέθηκαν μολότοφ

Τρεις νεαροί Ρομά, πρόκειται μάλιστα για αδέρφια, αναζητούνται για επεισόδιο που προκάλεσαν στο Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περι όπλων ενώ το θύμα τους φέρεται να είναι επαγγελματίας.

Το περιστατικό εξάλλου επέτεινε τον προβληματισμό των κατοίκων της περιοχής για την παραβατική συμπεριφορά ορισμένων Ρομά.

Σύμφωνα με τις διηγήσεις και την κατάθεση στις αστυνομικές αρχές, οι Ρομά τα περασμένα μεσάνυχτα επισκέφθηκαν ψητοπωλείο όπου ο ένας έκανε παρατηρήσεις στον επαγγελματία. Φέρονταν να τελούσαν και υπο την επήρεια μέθης.

Αυτός με τη σειρά του επιχείρησε να τους απομακρύνει και ακολούθως δέχθηκε επίθεση με γκλοπ στο κεφάλι. Ακολούθησε συμπλοκή, έσπευσαν περίοικοι προς βοήθεια του επαγγελματία ενώ οι τρεις Ρομά στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο 52χρονος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου νοσηλεύεται.

https://www.agrinionews.gr/

Σύμφωνα με το βίντεο του SKAI o επιχειρηματίας έχει 10 ράμματα:

Αστυνομική έφοδος σε οικίες Ρομά στο Παναιτωλικό, βρέθηκαν μολότοφ

Αστυνομική επιχείρηση σε οικίες Ρομά του Παναιτωλίου έλαβε χώρα σήμερα, στα πλαίσια των ερευνών που για το επεισόδιο με θύμα επαγγελματία που υπέστη ξυλοδαρμό από τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε έφοδος σε 3-4 οικήματα ενώ στα πλαίσια των ελέγχων σε ένα από αυτά εντοπίστηκαν επτά μολότοφ.

Μια γυναίκα που βρισκόταν στο χώρο-φέρεται να είναι σύζυγος ενός εκ των ατόμων που αναζητούνται- συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περι όπλων.

Οι φερόμενοι ως δράστες του ξυλοδαρμού παραμένουν άφαντοι καθώς έσπευσαν να εξαφανιστούν μετά το επεισόδιο.

Θυμίζουμε πως σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Αγρινίου για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περι όπλων.

Το περιστατικό αυτό επέτεινε των προβληματισμό των κατοίκων του Παναιτωλίου για την παραβατική συμπεριφορά ορισμένων Ρομά.

https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες