Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης ο Απόστολος Λύτρας - Αίτηση διαζυγίου καταθέτει η σύζυγός του (βίντεο)


Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει εντός των επόμενων ημέρων ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας που προφυλακίστηκε, αφού κρίθηκε πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η αίτηση δεν θα κατατεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Στο μεταξύ εκτός όμως από τις ποινικές διώξεις ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας βρίσκεται αντιμέτωπος και με δύο πειθαρχικές ποινές από τον δικηγορικό σύλλογο.

Η πρώτη αφορά την υπόθεση, που είχε αναλάβει στη Θεσσαλονίκη εκπροσωπώντας την οικογένεια 16χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού, για την οποία είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι «γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης».

Η δεύτερη αφορά την υπόθεση των Σεπολίων, όπου ο Απόστολος Λύτρας ως συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, είχε χαρακτηρίσει προκλητική την πρόταση της εισαγγελέως, λέγοντας πως «δεν αντέχει της λογικής».

Η χρηματική ποινή με την οποία απειλείται ο ήδη προφυλακισμένος ποινικολόγος κυμαίνεται από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.

Ακόμη, ο κ. Λύτρας δεν έχει πληρώσει – ως όφειλε- την συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει δικηγορική ταυτότητα.

Αίτηση διαζυγίου καταθέτει η σύζυγός του

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, καθώς και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους.

Υπενθυμίζεται ότι ηταν ζευγάρι για σχεδόν 10 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2015, απέκτησαν μια κόρη λίγους μήνες μετά και δούλευαν στο ίδιο δικηγορικό γραφείο αναλαμβάνοντας πολύκροτες υποθέσεις.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες