Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Βαρυμπόμπη: Ιδιοκτήτης ταβέρνας συνελήφθη για τη φωτιά, σήμερα στον εισαγγελέα


Ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας συνελήφθη σήμερα (20/062/204) στο πλαίσιο του αυτόφωρου για την φωτιά στη Βαρυμπόμπη ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.300 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 69χρονο ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Βαρυμπόμπη στην οποία είχαν ανάψει κάρβουνα και φέρεται από εκείνο το σημείο να ξεκίνησε η φωτιά.

Μάλιστα φέρεται να ομολόγησε πως πήγε να καθαρίσει μια ψησταριά και πέταξε τα κάρβουνα καθώς νόμιζε πως είχαν σβήσει. Στον άνδρα επιβλήθηκε πρόστιμο 3.300 ευρώ και σήμερα Παρασκευή (21/06/2024) θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει πως: «Συνελήφθη σήμερα, 20 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στη Θέα Βαρυμπόμπης, στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.300€. Ο προαναφερόμενος θα οδηγηθεί αύριο το πρωί, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες