Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ έστελνε απειλητικά μηνύματα στη σύντροφό του όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο - «Είμαι κάτω από το σπίτι σου»


Όλο το χρονικό του τρόμου από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, αποκαλύπτει το newsit.gr.

Σύμφωνα με τη σημαντική αναφορά της ΕΛΑΣ που αποκαλύπτουμε, ο 45χρονος δημοσιογράφος της ΕΡΤ χαστούκισε, έσπρωξε και τράβηξε τα μαλλιά της συντρόφου του, με αποτέλεσμα η κοπέλα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ είναι συγκλονιστικό το γεγονός, όπως τουλάχιστον καταγράφεται στη δικογραφία, ότι ακόμη και στη στιγμή που η κοπέλα ήταν στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της, εκείνος της έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο, λέγοντάς της ότι είναι «κάτω από το σπίτι της».

Κακοποιητική συμπεριφορά με ύβρεις και απειλές, σύμφωνα πάντα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται να έχει δεχτεί και η εν διαστάσει σύζυγος του ρεπόρτερ με το «μακρύ χέρι», την οποία μάλιστα όταν κλήθηκε το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (23.06.24), κατήγγειλε ότι μία ώρα αργότερα από το άγριο συμβάν με τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του δημοσιογράφου, εκείνη δεχόταν επίσης απειλητικά μηνύματα μέσω τηλεφώνου.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος κατέθεσε ότι δέχτηκε σωματική βία και εξύβριση από τη σύντροφό του και ειδικότερα, όπως είπε, μετά από φραστικό επεισόδιο δέχτηκε δυο χτυπήματα στο στήθος του με τις παλάμες και πολλαπλά χαστούκια στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να προκληθεί, όπως είπε, αιμορραγία στο αριστερό του αυτί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύντροφος του δημοσιογράφου επιθυμεί την ποινική δίωξη του 45χρονου, ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του δεν επιθυμεί να διωχτεί, ενώ πρέπει να υπογραμμιστεί ότι και οι δύο γυναίκες επιθυμούν την εγκατάσταση του panic button στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε πριν από λίγο στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ που φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Όλο το χρονικό όπως έχει καταγραφεί

Σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομίας, στις 14.05 στις 25.06.24 μεταφέρθηκε στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας, στην Οδό Βεραντζέρου, συνοδεία εποχούμενης περιπολίας, από το κτίριο της ΓΑΔΑ η σύντροφος του δημοσιογράφου, η οποία υπέβαλε έγκληση σε βάρος του πρώην συντρόφου της για πράξη, που έλαβε χώρα στην 01.18 στις 24.06.24 στην Αθήνα.

Εν συνεχεία, στις 25.06.24 και ώρα 16.40 προσήλθε στην Υπηρεσία μας η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου, η οποία κατήγγειλε απειλές σε βάρος της στις 24.06.24 και περί ώρας 23.00 μέσω τηλεφώνου».

Στις επόμενες γραμμές του ενημερωτικού σημειώματος της Αστυνομίας, αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες του άγριου σκηνικού.

Ειδικότερα: «Στις 23.06.24 και περί ώρα 22.00 ο δημοσιογράφος κακοποίησε τη σύντροφό του, χαστουκίζοντάς τη, σπρώχνοντάς την και τραβώντας της τα μαλλιά και αφού πήγε στο ΚΑΤ περί ώρα 1.18 στις 24.06.24, της έστελνε μηνύματα ενώ αυτή ήταν στο νοσοκομείο, υβριστικά κι απειλητικά, ενώ της έλεγε ότι κάτω από το σπίτι της και θέλει να της μιλήσει, πράγμα το οποίο αυτή δεν ήθελε.

Εν συνεχεία, στις 24.06.24 και ώρα 20.30 την έπαιρνε τηλέφωνοπροκαλώντας της φόβο κι ανησυχία. Η δημοσιογράφος μας ανέφερε ότι στις 24.06.24 και ώρα 23.30 η εν διαστάσει σύζυγός του την ενημέρωσε ότι και αυτή την απείλησε. 

Η εν διαστάσει σύζυγος, προσήλθε στην Υπηρεσία μας, όπου και μας ανέφερε απειλές σε βάρος της από τον δημοσιογράφο στις 23.00 στις 24.06.24 μέσω τηλεφώνου.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας του τμήματος Ομόνοιας. 

Η δημοσιογράφος, επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της, ο οποίος δεν αποδέχεται τις σε βάρος του κατηγορίες, καθώς στην έκθεση εξέτασης κατηγορουμένου ανέφερε ότι δέχτηκε εκείνος σωματική βία κι εξύβριση από τη σύντροφο και συνάδελφό του.

Η εν διαστάσει σύζυγος δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του και ο δημοσιογράφος δεν αποδέχεται τις σε βάρος του κατηγορίες.

Σύμφωνα με την έκθεση εξέτασης χωρίς όρκο του δημοσιογράφου στις 23.55 ώρα, ο δημοσιογράφος είπε ότι στις 23.06.24 και περί ώρα 23.00, δέχτηκε σωματική βία κι εξύβριση από τη σύντροφό του

Ειδικότερα, ένεκα εκφραστικού επεισοδίου, δέχτηκε δύο χτυπήματα στο στήθος του με τις παλάμες της συντρόφου του και πολλαπλά χαστούκια στο πρόσωπο, με συνέπεια την πρόκληση αιμορραγίας στο αριστερό του αυτί.

Ο δημοσιογράφος επιθυμεί την ποινική δίωξη της συντρόφου για το αδίκημα σωματικής βίας και εξύβρισης, πράξεις εκτός ορίων του αυτοφώρου, που συνέβησαν στις 23.00 ώρα στις 23.06.24, οικία της δημοσιογράφου. 

Γίνεται μνεία ότι στον δημοσιογράφο και τη σύντροφό του χορηγήθηκαν παραγγελίες για ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να λάβουν αν το επιθυμούν τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομεί από αρμόδιους φορείς.

Επίσης, η δημοσιογράφος, ο 45χρονος ρεπόρτερ και η εν διαστάσει σύζυγός του, ενημερώθηκαν για τη δυνατότητα εγκατάστασης στο κινητό τους τηλέφωνο της εφαρμογής κομβίων πανικού (panic button) καθώς και την εγκατάσταση και χρήσης και επιθυμούσαν να τους χορηγηθεί κωδικός, πλην του δημοσιογράφου για πρόσβαση στην εφαρμογή.

Και οι 3 δεν επιθυμούσαν να μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας. Ο δημοσιογράφος και η σύντροφός του πληκτρολογήθηκαν στην εφαρμογή «car pc» για το αν έχουν στην κατοχή τους κάποιο όπλο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχουν.

Τέλος, στην εν διαστάσει σύζυγό του δεν χορηγήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, καθώς δεχόταν μόνο απειλές.  

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες